Altındağ'da kültür ve sanat başvuruları başladı

Altındağ Belediyesi, kültür ve sanat topluluklarına kayıtlar başladı. Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Halk Dansları, erkekler için Tasavvuf Topluluğu, 18 yaş üstü için tiyatro kursu ve 6-15 yaş arası için drama kursu yeni öğrencilerini arıyor.
Ankara Masası
|
02 Ekim 2021, Cumartesi - 11:55
Altındağ'da kültür ve sanat başvuruları başladı

Altındağ'da her yaştan vatandaşın büyük ilgi gösterdiği, gerçekleştirdikleri konser ve etkinliklerle büyük beğeni toplayan kültür ve sanat topluluklarında yeni eğitim ve öğretim dönemi için düğmeye basıldı. Altındağ, müzik, tiyatro, halk dansları ve tasavvuf toplulukları yeni yeteneklerini arıyor. Başvurular, "başvuru.altindag.bel.tr" adresinden yapılabilecek.

"Kültür ve sanatın da Başkentiyiz"

Altındağ'ı kültür ve sanatın da başkenti yapmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Altındağ Belediyesine bağlı olarak faaliyet gösteren kültür ve sanat topluluklarımızın her biri kendi alanlarında çok başarılı… Her biri yıl boyunca kendi alanlarında profesyonel eğitmenlerden ders alıyorlar. Şarkı söylemek isteyen, halk dansları yapmak isteyen ya da tiyatro sahnesine çıkmak isteyen Altındağlı vatandaşlarımız bu topluluklara büyük ilgi gösteriyor. Burada hem yeteneklerini değerlendiriyor, hem de hayallerini gerçekleştiriyorlar." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1034612/altindagda-kultur-ve-sanat-basvurulari-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.