Direksiyon başında bayılan öğretmen ortalığı birbirine kattı

İstanbul Bağcılar’da bir öğretmenin direksiyon başında bayılması sonucu kontrolden çıkan otomobil, iki araca çarptı. 2 kişinin hafif şekilde yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Ankara Masası
|
02 Ekim 2021, Cumartesi - 11:59
Direksiyon başında bayılan öğretmen ortalığı birbirine kattı

Kaza, sabah saatlerinde İstanbul Bağcılar Birlik Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Uğur isimli bir öğretmen kendisine ait 34 NB 7136 plakalı otomobili ile seyir halindeyken tansiyonunun düşmesi sonucu baygınlık geçirdi.

Öğretmenin otomobili, karşı yönden gelen 34 DHR 951 plakalı araca çarptı. Daha sonra iki araç park halinde bulunan 34 DOL 947 plakalı otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kazada park halindeki aracı zarar gören Raşit Akkoç, "Bağcılar Meydan istikametinden gelen araç sahibinin uyuyakaldığına dair bir söylenti aldık biz. Beyaz araca vuruyor, beyaz araçla birlikte bizim park halindeki aracımıza vuruyor. Esnaf arkadaşlar beni arıyor. Ben de evdeydim tabii o arada. Aşağı indiğimizde olay bu şekilde gerçekleşiyor" dedi.

Diğer yandan, kaza anı kameralara anbean yansıdı. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilden karşı yönde gelen araca çarptığı görünüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1034706/direksiyon-basinda-bayilan-ogretmen-ortaligi-birbirine-katti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.