Sincan'da anlaşmazlık silahlı kavgaya dönüştü

Ankara'nın Sincan ilçesinde peyzaj teknikeri 3 kardeş, anlaşmazlık yaşadığı tesisatçının evine giderek silahla yaraladı.
Ankara Masası
|
03 Ekim 2021, Pazar - 09:08
Sincan'da anlaşmazlık silahlı kavgaya dönüştü

Olay, saat 20.00 sıralarında Tandoğan Mahallesi Bilgin Sokak'ta meydana geldi.

İddialara göre peyzaj teknikeri V.B., F.B. ve S.B. kardeşler, sulama tesisatı yapmak konusunda anlaşmazlık yaşadığı, tesisatçı F.A. ile telefonda tartıştı. Telefondaki tartışma alevlenince F.A. kardeşleri evinin önüne çağırdı.

Kardeşlerin gelmesiyle sokak ortasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Kardeşlerden S.B. kavga büyüyünce F.A.'ya ateş etti. 

F.A. omuzundan yararlanırken kardeşler olay yerinden ayrıldı. Silah seslerini duyan komşular polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Sağlık ekiplerinin olay yerinden yaptığı ilk müdahalenin ardından F.A. Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Polis silahlı saldırıyı gerçekleştiren kardeşleri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Olay neden gerçekleşti?

Yapılan sorguda Kızılcahamam ilçesindeki park ve bahçelerde peyzaj işi yaptıklarını belirten şüpheliler, F.A.'ya park ve bahçelerin sulama tesisatını yapması için bir miktar para verdiklerini; ancak işin yapılmadığını öne sürdü. F.A. ile telefonda görüştüklerinde kendilerine hakaretler edildiğini iddia eden şüpheliler, kendilerini evinin önüne çağırdığını ve tartıştıkları esnada; F.A.'nın kendilerine saldırması üzerine S.B.'nin babasına ait tabancayla iki el ateş etmesinin ardından olay yerinden kaçtıklarını söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1036518/sincanda-anlasmazlik-silahli-kavgaya-donustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.