Ankara'da kontrolsüz sürücü dehşeti

Ankara’da trafikte seyir halindeyken kontrolsüz bir şekilde şerit değiştiren sürücü motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen motosiklet başka bir araca çarparken, kazada 1 kişi yaralandı.
Ankara Masası
|
03 Ekim 2021, Pazar - 10:34
Ankara'da kontrolsüz sürücü dehşeti

Kaza, Ankara Sincan ilçesi Mareşal Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, 06 HUZ 65 plakalı otomobilin sürücüsü aracıyla şeridini değiştirmeye çalışırken Orhan A'nın idaresindeki 06 CID 858 plakalı motosiklete çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle devrilip sürüklenmeye başlayan motosiklet başka bir araca çarparak durabildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda, herhangi bir can kaybı yaşanmazken, motosiklet sürücüsü Orhan A. hafif yaralandı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza anına şahit olan bir çevre sakini ise olayda otomobil sürücüsünün kusurlu olduğunu ileri sürerek, "Motosikletli arkadaşımız yolunda giderken, sağ şeritten aynasına bakmadan çıkan sürücü motosikletliye çarpıyor. Motosiklet yan devrilip kayarken, karşı şeritteki araca da çarpıp düşüyor. Motorcunun sağlık durumunun iyi olduğu söyleniyor. Sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldı" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1036614/ankarada-kontrolsuz-surucu-dehseti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.