İzmir'de Hayvanları Koruma Günü'nde köpeğe işkence

İzmir'in Tire ilçesinde seyir halindeki motosikletin sürücüsü, köpeği aracın arkasına bağlı şekilde koştururken görüntülendi. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde hayvana yapılan işkence tepki topladı.
Ankara Masası
|
04 Ekim 2021, Pazartesi - 11:38
İzmir'de Hayvanları Koruma Günü'nde köpeğe işkence

Olay, sabah saat 09.30 sıralarında Tire Gökçen Yolu'nda meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, plakasız motosikletinin arkasına bağladığı köpeği koşturmaya başladı. Bu sırada yoldan geçen Ali Koç isimli vatandaş, durumu fark ederek motosiklet sürücüsünün peşine takıldı. Koç, ara yola giren motosikleti takip ederek durdurdu. Vatandaşı fark eden motosiklet sürücüsü, köpeği tedavi ettirmeye götürdüğünü söyleyerek daha sonra aracına bağladığı köpeğin ipini çözdü. Bu esnada panik yaşayan sürücü, motosikletiyle hızla kaçtı.

Motosiklete bağlanan köpeği fark ederek kurtulmasını sağlayan Ali Koç, köpeğin tasması olduğundan dolayı sahipli olduğunu ve çalınmış olabileceğini söyledi. Kurtulan köpeği akaryakıt istasyonuna teslim ettiğini söyleyen Koç, durumu da jandarma ekiplerine şikayet edeceğini belirtti.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde hayvana yapılan işkence tepki topladı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1038151/izmirde-hayvanlari-koruma-gununde-kopege-iskence
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.