‘HemFest’ Ankaralılarla buluşmak için gün sayıyor

Mamak Belediyesi tarafından organize edilecek olan ve Üreğil Millet Bahçesinin ev sahipliğini yapacağı ‘HemFest’ festivali 9 Ekim Cumartesi Günü başlıyor.
Ankara Masası
|
06 Ekim 2021, Çarşamba - 12:03
‘HemFest’ Ankaralılarla buluşmak için gün sayıyor

Birçok festivale ev sahipliği yapan Üreğil Millet Bahçesi, hemşehri günleri ve  ‘HemFest’ festivali için gün sayıyor. 9 Ekim Cumartesi Günü Saat: 11.00 ‘da gerçekleşecek festivalin ilki Çorum ili ile başlayacak. Festival kapsamında Çorum'a ait özgü yöresel lezzetler, şehrin manevi ve kültürel değerleri kurulacak stantlarda tanıtılacak. Çorum'un en önemli lezzetlerinde biri olan İskilip Dolması da ziyaretçilere ücretsiz olarak ikram edilecek.

"Bu da bizim zenginliğimiz"

Kent kültürüyle ilgili çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Mamak Belediyesi Başkanı Murat Köse, “İlçemiz kozmopolit bir yapıya sahip. Mamak’ta tüm coğrafyadan insanlar var. Bu da bizim zenginliğimiz. Derneklerimizle birlikte, Mamak’ın zenginliklerini ve kültürümüzü ortaya çıkaran çalışmaları birlikte gerçekleştiriyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin, hepimiz bir ve birlikte Türkiye'yiz” dedi. Düzenlenecek festivalin kent kültürünün zenginleşmesine, birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile olacağını kaydeden Köse, “Toplum birlikteliğini olumlu yönde etkileyen çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1043782/hemfest-ankaralilarla-bulusmak-icin-gun-sayiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.