Hakan Han Özcan'dan FOX TV'ye Demirtaş tepkisi!

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, 6-7 Ekim olaylarının yıldönümünde Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın FOX TV ekranlarında canlı yayına çıkarılmasına tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
06 Ekim 2021, Çarşamba - 14:45
Hakan Han Özcan'dan FOX TV'ye Demirtaş tepkisi!

HDP'nin çağrısı üzerine 6-7 Ekim 2014'te terör örgütü yandaşlarının 35 il ve 96 ilçede gerçekleştirdiği saldırıların üzerinden 7 yıl geçti.

6-7 Ekim'deki Kobani bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilere ilişkin açılan soruşturmada HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında soruşturma açılmış ve tutuklanmasına karar verilmişti.

Olayların 7'inci yılında Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın FOX TV canlı yayınına çıkmasına AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

"Kasıtlı bir şekilde terör propagandası yapmaktır"

Özcan yaptığı paylaşımda,"6-8 Ekim olaylarının yıl dönümünde, azmettirici katil Demirtaş'ın eşini canlı yayına çıkarıp "O hiç pişman olmadı" dedirtmek pişkinliğin ötesinde bu milletin ruhunu incitmek, kasıtlı bir şekilde terör propagandası yapmaktır. Bu ülkenin evlatlarına bu kadar mı düşmansın FOX TV." ifadeleriyle tepki gösterdi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1044189/hakan-han-ozcandan-fox-tvye-demirtas-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.