Mahmut Terzi'den Ertuğrul Çetin'e ziyaret

Türkiye 'Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Mahmut Terzi, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i makamında ziyaret etti.
Ankara Masası
|
06 Ekim 2021, Çarşamba - 15:05
Mahmut Terzi'den Ertuğrul Çetin'e ziyaret

Finlandiya'nın Rovaniemi kentinde gerçekleştirilen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda üçüncü olan Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcusu Mahmut Terzi, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i ziyaret etti. 

Genç sporcu Mustafa Terzi, Ertuğrul Çetin'i ziyareti sırasında yaşadığı mutluluğu paylaşarak, sağladığı imkânlardan dolayı teşekkür etti.

"Belediye olarak sporcularımızın her zaman yanlarında olacağız"

Her branşta başarılı sporcu yetiştirmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonası'nda sporcumuz Mahmut Terzi, Avrupa 3.sü olmuştur. Ülkemize ve Pursaklar'a kazandırmış olduğu bronz madalya için antrenörlerimizi ve sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Bizler, gençlerimizi ve çocuklarımızı sporla buluşturmayı amaçlıyor ve ülkemize hizmet etmeleri için hazır hale getiriyoruz. Bizler belediye olarak sporcularımızın her zaman yanlarında olacağız" dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1044219/mahmut-terziden-ertugrul-cetine-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.