Kılıçdaroğlu'ndan anayasa yanıtı: Erdoğan benim söylediğimi zannediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anayasa'nın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi tartışmaları üzerinden hedef aldığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yanıt verdi: "Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesini” talep ediyor; Erdoğan, benim söylediğimi zannediyor. Artık sağlık raporu istemek, bir devlet güvenliği meselesi haline gelmiştir."
Ankara Masası
|
06 Ekim 2021, Çarşamba - 16:54
Kılıçdaroğlu'ndan anayasa yanıtı: Erdoğan benim söylediğimi zannediyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Anayasa'nın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi tartışmaları üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Erdoğan,  "Mesela biz 'Yeni anayasa' diyoruz, birileri de çıkıyor 'Gerekirse ilk dört maddeyi de değiştiririz' diyerek hemen PKK güdümündeki siyasi yapıya göz kırpmaya çalışıyor. Bakıyorsun ittifakın bir diğer kanadı, o da aynı şeyleri söylüyor. Buradan söylüyorum, acaba Anayasa'nın ilk 4 maddesini değiştirme fikri CHP'nin ve dolayısıyla tüm CHP'lilerin iradesi midir? Yoksa Kılıçdaroğlu'nun kişisel fikri midir?" dedi.

"Erdoğan sağlık raporu almalıdır"

Söz konusu çıkış ardından gözlerin çevrildiği CHP liderinden ilk açıklama sosyal medya hesabı üzerinden geldi. Kılıçdaroğlu, "AK Parti’nin ileri gelenleri “Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesini” talep ediyor; Erdoğan, benim söylediğimi zannediyor. Artık sağlık raporu istemek, bir devlet güvenliği meselesi haline gelmiştir. Erdoğan, bağımsız bir kuruluştan, sağlık raporu almalıdır, hem de hemen!" ifadelerine yerdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1044363/kilicdaroglundan-anayasa-yaniti-erdogan-benim-soyledigimi-zannediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.