Servet Türkayık'tan Kılıçdaroğluna: "Akıl sağlığınızda sıkıntı çıkacağa benziyor"

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun anayasanın ilk dört maddesi üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
07 Ekim 2021, Perşembe - 12:04
Servet Türkayık'tan Kılıçdaroğluna: "Akıl sağlığınızda sıkıntı çıkacağa benziyor"

Anayasa'da ilk 4 maddeyi değiştirme fikri kime ait? 

Tartışma gündemdeki yerini koruyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anayasanın ilk 4 maddesi üzerinden hedef aldı.

" Erdoğan, bağımsız bir kuruluştan, sağlık raporu almalıdır"

Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda, "Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesini talep ediyor; Erdoğan, benim söylediğimi zannediyor. Artık sağlık raporu istemek, bir devlet güvenliği meselesi haline gelmiştir. Erdoğan, bağımsız bir kuruluştan, sağlık raporu almalıdır, hem de hemen!" ifadelerini kullandı.

"Akıl sağlığınızda sıkıntı çıkacağa benziyor"

Bunun üzerine AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, "Allah akıl fikir versin diyeceğim ama nafile. Bir dediği bir dediğini tutmayan sensin, ne dediğin belli ne söylediğin eğer bir rapor olacaksa Kılıçdaroğlu sizin için olabilir 2023 Haziran seçimleri yaklaştıkça daha da akıl sağlığınızda sıkıntı çıkacağa benziyor." paylaşımında bulundu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1045158/servet-turkayiktan-kilicdarogluna-akil-sagliginizda-sikinti-cikacaga-benziyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.