Mamak’ta oryantiring heyecanı

Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen oryantiring yarışmasında yüzlerce katılımcı birincilik için kıyasıya yarıştı. Beşer kişilik takımlar halinde yarışan gençler Kartaltepe Park’ında ayak basmadık yer bırakmadı.
IHA-20211008AW436712
|
08 Ekim 2021, Cuma - 11:18
Mamak’ta oryantiring heyecanı

Mamak Belediyesi tarafından Kartaltepe Park’ında düzenlenen oryantiring yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel de katıldı. Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci takdim etti.

Düğmeci: "Önceliğimiz gençlerimiz

Çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine doğrudan katkıda bulunan bu tip grup çalışmalarını Mamak’ın her noktasında yaygınlaştıracaklarını ifade eden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, "Gençlerimizi hem yeni spor dallarıyla buluşturuyor hem de onların birliktelik duygusunu bu tür etkinliklerle pekiştiriyoruz. Böylelikle sağlıklı bir ortamda bir araya getirdiğimiz gençlerimiz kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor" dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1046195/mamakta-oryantiring-heyecani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.