Ordulular Başkent'te buluştu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ankara’da yaşayan Ordulular ile bir araya gelerek yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.
Büşra Bayrak
|
08 Ekim 2021, Cuma - 15:34
Ordulular Başkent'te buluştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Kültür ve Sanat Derneği tarafından Ankara’da bir otelde düzenlenen programa Ankara’da yaşayan Ordulu bürokratlar başta olmak üzere, iş insanları, STK’lar ve birçok davetli katıldı.

30 Mart 2019 yerel seçimleri sonrası Ordu’da yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, görev süresinin ilk yarısını dolu dolu geçirdiklerini geriye kalan ikinci bölümü ise daha fazla yatırım ve daha fazla çalışma ile tamamlanacağını söyledi.

 “Ordu ile Ankara arasında gönül bağı kurmak istiyoruz”

Ordu ve Ankara arasında bir gönül bağı kurmak istediklerini belirten Başkan Güler, " Bizim şu an üst kimliğimiz Ordulu olmak. Ordulu olmanın bilinci ile hiçbir fikir ayrımı olmadan, görüş ayrımı olmadan, siyasi fark gözetmeden, inanç farkı gözetmeden Ordulu üst kimliği ile burada bir aradayız” dedi.

“Ordu sıra dışı bir il olma yolunda hızla ilerleme gösteriyor”

Ordu’nun sıra dışı bir il olma yolunda önemli adımlar attığını söyleyen Başkan Güler, "Ben Ordu’nun geleceğini çok iyi görüyorum. Sizlerle başlattığınız bu birlikteliği her alanda devam ettirelim. Bunu sadece Ankara ile değil, İstanbul’da ve diğer şehirlerde bulunan Ordulularla yapalım. Bu toplantıyı birlik ve beraberliğimizin ilk adımı olarak görün. Daha sonra yapacağımız çalışmalarla ve toplantılarla daha kapsamlı çalışma yapalım. Çok güçlü bir kadromuz var. Burada dışardan gelen ancak bir Ordulu arkadaşımızdan daha Ordulu olan bürokrat arkadaşlarımız var. Biz bu toplantı ile farklı bir boyuta geçtik. Ordu sıra dışı bir olma yolunda sağlam adımlarla hızla yürümeye devam ediyor. Bu ilerleme yolunda Ankara’da bulunan siz kıymetli Orduluların bu konuda bizleri desteklemenizi bekliyorum" diye konuştu.

 “Ordu ile gönül bağı kurun”

Ankara’da yaşan Orduluların Ordu ile gönül bağı kurmalarını da isteyen Başkan Güler, "Biz sizlerin emrinizdeyiz. Sizlerin her zaman yanında ve destekçininiz. Bizim de tabi sizlerden istediğimiz. Bakanlıklarda ve kurumlarda olmanız nedeniyle buradaki imkânlardan ve projelerden bizlerin haberi olsun. Hepiniz bizlerin buralardaki elçilerimiz olun. Ankara’da bulunan tüm bürokrat arkadaşlardan Ordu ile bir gönül bağı kurmalarını istiyoruz. Bizim çalışmalarımızda sizlerin de katkılarını bekliyoruz" diye konuştu

Ordu Kültür Sanat Derneği Başkanı Ayhan Cürebal ise konuşmasında düzenlenen etkinlik dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

Programın son bölümü ise soru cevap şeklinde devam etti. Ankara’da yaşayan Orduluların sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Güler, aynı zamanda talep ve önerileri de dinledi. Başkan Güler’in çalışmalarını memnuniyetle takip ettiklerini belirten Ordulular, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.  

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1046621/ordulular-baskentte-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.