Murat Ilıkan'dan öğrenci dostu vagon önerisi

MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, öğrencilerin ders çalışması için Ankara metrosundaki vagonları daha sessiz hale getirilmesi önerisinde bulundu.
Ankara Masası
|
08 Ekim 2021, Cuma - 18:39
Murat Ilıkan'dan öğrenci dostu vagon önerisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Ekim Ayı 1. Birleşimi, Meclis 2. Başkanvekili Mehmet Yıldız başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan'ın öğrenci dostu vagon teklifi dikkat çekti. Ilıkan, öğrencilerin metrolarda ders çalışarak zamandan tasarruf etmeye çalıştığını belirterek, sessiz vagon uygulamasının örnek olabileceğini söyledi.

Öğrencilerin metrolarda çekilmiş fotoğraflarını gösteren Ilıkan "Öğrencilerimiz şehir dışından gelmişler, Ankara da küçük bir il değil. Hem eğitim maratonunda yarışırken hem de zamanla yarışıyorlar. Öğrencilerimiz metroda oturur vaziyette kimisi yerde, kimisi ayakta, kimisi pencere kenarında bu gürültü içerisinde çalışarak hem zamandan tasarruf ederek, hem de okullara yetişmeye çalışıyorlar. Güzel bir uygulama olabilir, örnek bir uygulama olsun. Gerçekten bir öğrenci şehri olmaya da talipsek biz bu süreçte, sessiz vagon uygulamasıyla vagonların belki şeklini değiştirerek, sosyal donatılarla öğrencilerimizin ders çalışmasına müsait hale getirebiliriz. Yeni bir çalışma başlatılmasını öneriyorum." dedi.

"Canla ve başla çalıştı"

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ankara spor basının duayen ismi Ali Öcal'ın isminin bir spor kompleksine verilmesini talep eden Ilıkan'ın Meclis'e sunduğu öneride ise "Gazetecilik yaptığı dönemin içerisinde Ankara’da tüm amatör spor kulüplerinin sesini kamuoyuna duyurmak için canla ve başla çalıştı. Çalışmalarının merkezine amatör sporlar, okul sporları ve siyaset spor ilişkisini yerleştiren duayen gazeteci Ali Öcal isminin bir spor tesislerine verilmesi hususundaki önergemizin meclis gündemine alınmasını arz ederim."ifadelerine yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1046828/murat-ilikandan-ogrenci-dostu-vagon-onerisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.