Serhat Oğuz'dan minikleri sevindiren hediye

Kahramankazan şehir merkezlerine ziyareti esnasında önünden geçtiği ilkokulun öğrencileri tarafından okula davet edilen Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, okul bahçesinde sohbet ettiği miniklere satranç takımı hediye etti.
Ankara Masası
|
09 Ekim 2021, Cumartesi - 11:44
Serhat Oğuz'dan minikleri sevindiren hediye

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, şehir merkezleri ziyareti sırasında önünden geçtiği Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri tarafından okulun bahçesine davet edildi. Oğuz, burada bir süre sohbet ettiği öğrencilere bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Öğrenciler bunun üzerine Oğuz’dan kendilerine satranç takımı hediye etmesini istedi. Başkan Oğuz da öğrencilere satranç takımı hediye ederek, onlardan derslerine çok çalışmalarını istedi.

"Öğrenciler için en iyisini yapacağız"

Kahramankazan’ın bir eğitim kenti olduğunu belirterek, yaklaşık 57 bin nüfuslu ilçelerinde 13 bine yakın öğrenci ve bine yakın da öğretmen bulunduğunu söyleyen Oğuz, Kahramankazan Belediyesi olarak öğrenci, öğretmen ve velilerin her zaman emrinde olduklarını kaydetti.

Çocukların spor ve zihinsel aktivitelerini zenginleştirebilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Oğuz, “Ülkemizin ve dünyamızın geleceği olan öğrencilerimizle her karşılaştığımızda zihinsel aktivitelerini zenginleştirmek için onlara satranç takımlarımızı hediye ediyoruz. Öğrencilerimiz, için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1047305/serhat-oguzdan-minikleri-sevindiren-hediye
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.