Tarım Kredi Marketi Müdürü Fahrettin Poyraz'ın maaşı belli oldu

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, 180 bin lira maaş aldığı iddialarını yalanladı. Poyraz, huzur haklarıyla birlikte 62 bin 500 lira maaş aldığını açıkladı.
Ankara Masası
|
09 Ekim 2021, Cumartesi - 14:40
Tarım Kredi Marketi Müdürü Fahrettin Poyraz'ın maaşı belli oldu

Türkiye'de fahiş gıda fiyatları gündeme otururken, vatandaşın rahatsız olduğu konu için Cumhurbaşkanı Erdoğan da devreye girdi. Birtakım tedbirlerle bu sorunun önüne geçileceğini açıklayan Erdoğan, "500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde 1000 kadar bu tür market yapılması talimatını verdik. Vatandaşımızın ucuz ve kaliteli alışverişini temin edeceğiz" demişti.

Fahrettin Poyraz'ın maaşı 18 bin lira mı?

Tüketiciye uygun fiyatlı ürünler sunan Tarım Kredi Kooperatifleri'nin sayılarının artması için çalışma başlatılırken, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz'ın maaşıyla ilgili bazı medya organlarında iddialar ortaya atıldı. Poyraz ise 180 bin lira maaş aldığı söylemlerine yanıt verdi.

Fahrettin Poyraz'ın maaşı belli oldu

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur'un ulaştığı Poyraz, görev yaptığı şirketleri ve nereden huzur hakkı aldığını gösteren tabloyu paylaştı. Fahrettin Poyraz, kanunlar uyarınca yönetim kurulu başkanı olduğu şirketlerin yalnızca birinden Gübretaş'tan 12.000 lira aldığını, ayrıca Tarım Kredi Kooperatifleri ve Birlikleri Personeli Sosyal yardım Vakfı'ndan da 5.750 lira huzur hakkı aldığını açıkladı. 180 bin lira maaş iddialarını yalanlayan Poyraz bu rakamın 4'te biri kadar maaş aldığını söyledi. Fuat Uğur, bu açıklamalarda sonra Poyraz'ın huzur haklarıyla birlikte yaklaşık 62.500 TL maaş aldığını yazdı.

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız

http://www.ankaramasasi.com/haber/1047610/tarim-kredi-marketi-muduru-fahrettin-poyrazin-maasi-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.