Altındağ'da parklar yenileniyor

Altındağ Belediyesi, vatandaşların talebi doğrultusunda Cemre Parkı'nı yeniledi.
Ankara Masası
|
10 Ekim 2021, Pazar - 10:54
Altındağ'da parklar yenileniyor

Altındağ Belediyesinin ilçede bulunan parkları yenileme çalışması devam ediyor.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda Güneşevler Mahallesinde bulunan Cemre Parkı yepyeni bir görünüme kavuştu. Parkta bulunan spor aletleri, koşu yolları ve çocuk oyun alanları yenilenirken kamelyalar ve banklar ise bakım yapılarak, her yaştan mahalle sakininin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak bir park haline getirildi.

Yeşil Altındağ

Altındağ'ın her geçen gün daha fazla yeşil alana kavuştuğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı,"Altındağlı hemşerilerimizin aileleriyle birlikte sosyalleşebileceği alanlar oluşturmaya büyük önem veriyoruz. Tüm mahallelerimizde belirlediğimiz alanlara, içerisinde spor alanları, kamelyaları ve bankları bulunan, yemyeşil parklar yapıyoruz. Var olan parklarımızı ise tüm mahalle sakinlerini sevgiyle kucaklayacak hale getiriyoruz. Çocuklarımız için oyun alanlarının da olduğu parklar, spor alanlarıyla da hemşerilerimizi sağlıklı bir yaşama teşvik ediyor. Yepyeni görünümüyle Cemre Parkımız herkese, tüm Altındağlı kardeşlerimize hayırlı olsun." dedi.

Haydi çocuklar parka

Başkan Balcı, "Özellikle de çocuklarımızın parklarda geçirdiği verimli saatler bizi çok mutlu ediyor. Parkların Altındağlı çocukların neşesiyle dolması en büyük temennimiz... Çünkü biz en çok onların geleceği ve mutluluğu için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1047978/altindagda-parklar-yenileniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.