Ankara'da gençlik buluşması

Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ‘gençlik buluşması’ organizasyonuna imza atarak Başkent’e üniversiteyi okumaya gelen gençleri bir araya getirdi. Selçuk Balcı'nın gençler için verdiği müzik ziyafetine; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ da katılarak sürpriz yaptı.
Ankara Masası
|
11 Ekim 2021, Pazartesi - 11:00
Ankara'da gençlik buluşması

Ankara Kent Konseyi, gençleri kentteki kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Başkent’e üniversiteyi okumaya gelen gençlerin kente uyum ve adaptasyonunu sağlamak için Gençlik Parkında müzikli ‘gençlik buluşması’ organizasyonu düzenledi.

"Bütün çabayı göstereceğiz"      

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katıldığı gençlik buluşması, renkli görüntülere de sahne oldu.  

Gençlerle bir araya gelmekten keyif aldığını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Sizi bir araya getiren, beraber eğlenmenize olanak sağlayan Mansur Yavaş’ı hepinizin huzurunda kutluyorum. Siz gençler hayattan keyif aldığınız sürece, birlikte olduğunuz sürece ülkenin geleceğini güvence altına aldığınız sürece size de minnet duyacağız. Önünüzde var olan sorunları çözmek için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Ankara Kent Orkestrası’nın müzik ziyafetiyle gönüllerince eğlenen öğrenciler, Karadenizli ünlü sanatçı Selçuk Balcı’nın şarkılarıyla da coştu.  

" Buradaki gençlerimiz Ankara’nın geleceğini oluşturuyor"

Başkent’e okumaya gelen gençlerle buluşmaktan mutlu olduğunu dile getiren Selçuk Balcı, "Gençlerimizi mini bir konserle karşılamak istedik. Özellikle yurtların gençlere açılması, barınma ihtiyacının karşılanması ve gençlerin Ankara’ya geldiklerinde kendilerini Başkent’te kendi evlerinde gibi hissetmeleri gerçekten çok önemli" dedi.

Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Sözcüsü Halil Ecer ise Başkent’in geleceğini temsil eden gençleri bir araya getirmenin kendileri için anlamlı olduğuna dikkat çekerek, "Buradaki gençlerimiz Ankara’nın geleceğini oluşturuyor. Siyaset üstü bir yerde konumlanıp hangi siyasi partiden olursa olsun gençlerin biraz daha üst akılla kendi politikalarını yöneticilere ve karar alıcı mekanizmalara benimsetmelerini istiyoruz” diye konuştu. AKK Gençlik Meclisi Psiko-Sosyal Farkındalık Komitesi Sözcüsü Şakir İpek ise, "Ankara’ya üniversite okumak için gelen gençlerin uyum ve adaptasyonu için düzenlenen bu etkinliğimizde Selçuk Balcı ve Ankara Kent Orkestrası’nı dinlemenin keyfini yaşadık" dedi.

Öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a barınma sorunlarını çözdüğü ve birçok konserde ağırladığı için teşekkür ederek, yaşadıkları heyecan ve mutluluğu dile getirdiler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1048849/ankarada-genclik-bulusmasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.