Eskişehir’de resmi araçta tecavüz iddiası

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesine ait zabıta aracında bir kadına tecavüz ettiği iddia edilen iki personelin gözaltına alındığı öğrenildi.
IHA-20211011AW438630
|
11 Ekim 2021, Pazartesi - 11:43
Eskişehir’de resmi araçta tecavüz iddiası

Odunpazarı Belediyesi’nde görevli A.E. ve B.T. isimli ili zabıta personelinin, 8 Ekim Cuma gece vardiyası sırasında, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi'ndeki alışveriş merkezi yakınında buluştukları bir kadını,  26 BE 838 plakalı resmi zabıta aracı ile  Sultandere bölgesine götürdükleri ileri sürüldü. Bu bölgede bir süre duran aracın ardından Sarısungur Mahallesine geçtiği belirlendi. Aracın sabaha kadar o bölgede olduğu GPRS cihazında yapılan incelemelerde tek tek tespit edildi.

Kadın polise giderek şikayetçi oldu

Araçta bulunduğunu ve  gece boyu zabıtaların kendisine tecavüz ettiğini iddia eden bir kadın ise  polis karakoluna giderek şikayette bulundu.  Şikayet üzerine gözaltına alınan iki zabıta personeli adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan personeller hakkında Odunpazarı Belediyesi tarafından da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Öte yandan, resmi plakalı Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ait 26 BE 838 plakalı aracın koltuk kılıflarının sökülerek, Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1048876/eskisehirde-resmi-aracta-tecavuz-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.