Kılıçdaroğlu'ndan profil fotoğrafı açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, profil fotoğrafının değişmesi üzerine yeniden gündeme gelen cumhurbaşkanlığı adaylığı değerlendirmeleriyle ilgili olarak "Bugün için böyle bir tartışmayı doğru bulmuyorum" dedi.
Ankara Masası
|
11 Ekim 2021, Pazartesi - 16:10
Kılıçdaroğlu'ndan profil fotoğrafı açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyetle partisinin genel merkezinde bir araya geldi. İki lider görüşme sonrası kameraların karşısına geçti.

Profil fotoğrafının değişmesi üzerine yeniden gündeme gelen cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili söylentiler sorulan Kılıçdaroğu, "Siyaset söylentiler üzerine değil gerçekler üzerine inşa edilir. Gerçekler üzerine inşa ettiğiniz zaman da vatandaşla siyaset arasında güven ilişkisi oluşur. Bugün için böyle bir tartışmayı doğru bulmuyorum, yapay buluyorum" dedi. 

Eski profil fotoğrafında CHP'nin altı oku olan Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı partili olmamalı" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Cumhurbaşkanlığı ile ilgili düşüncelerim değişmedi. Bundan sonra da değişmeyecek. Cumhurbaşkanı'nın nasıl bir kişi olması gerektiğini, niteliklerini zaman zaman kamuoyu ile paylaşıyorum. Aynı düşüncedeyim. Çok istiyorsanız profil fotoğrafıma yarın CHP bayrağı da koyarım. Bir fotoğraf ile Cumhurbaşkanı belirleniyorsa işimiz çok zor" şeklinde konuştu. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1049310/kilicdaroglundan-profil-fotografi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.