Bentderesi dolmuş durakları modern görünüme kavuşuyor

Altındağ Belediyesi, her gün binlerce Başkentlinin kullandığı Ulus Bentderesi dolmuş duraklarını baştan aşağı yeniliyor.
Büşra Bayrak
|
24 Ağustos 2020, Pazartesi - 17:42
Bentderesi dolmuş durakları modern görünüme kavuşuyor

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın talimatıyla yepyeni bir görünüme kavuşacak olan Ulus Bentderesi dolmuş durakları, vatandaşlardan ve minibüsçü esnafından tam not aldı.

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmazer ile çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Balcı, başkente  yakışmayan kötü görüntüye son vereceklerini söyledi.

“Baştan aşağı yepyeni bir görünüme kavuşturuyoruz”

Ankara’nın merkezinde binlerce insanın yoğun olarak kullandığı ve çalıştığı alanı modern bir görünüme kavuşturacaklarını belirten Başkan Balcı, şöyle konuştu:

“Ankara'nın pek çok semtine dolmuşlar buradan kalkıyor. Böyle olmasına rağmen, burada başkente hiç yakışmayacak derecede karışık, bakımsız ve kötü bir görüntü hakimdi. Minibüsçü kardeşlerimizle el ele verdik, bu kötü görüntüyü ortadan kaldırıyoruz. Kaldırımları düzenliyoruz, asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz, durakları yeniliyoruz, oturma ve bekleme yerlerini baştan aşağı yepyeni bir görünüme kavuşturuyoruz. Bölge, vatandaşlarımız için de çalışanlar için de eskisinden çok daha temiz ve çok daha düzenli oldu. Yaptığımız incelemede, vatandaşlarımızın ve minibüsçü esnaf kardeşlerimizin yapılan çalışmalardan çok memnun olduğunu gördük. Halkımıza fikirlerini sorduk. Herkesin yüzü gülüyordu. Çalışmalardan çok memnun kaldıklarını ifade ettiler. Bu da bizi çok mutlu etti. Duraklar başkentimize hayırlı olsun.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/104948/bentderesi-dolmus-duraklari-modern-gorunume-kavusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.