Devlet Bahçeli: Bildiğini söylemiyorsan adam değilsin

MHP Lideri Devlet Bahçeli Partisinin Grup Toplantısında Türkiye gündemindeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Bahçeli, 'Korku edebiyatını bırak Kılıçdaroğlu, siyasi cinayetler olabilir söylemini bırak. Bir şey bilipte söylemiyorsan adam değilsin.' dedi.
Samet Dirican
|
12 Ekim 2021, Salı - 11:21
Devlet Bahçeli: Bildiğini söylemiyorsan adam değilsin

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli başta Millet ittifakının söylemleri olmak üzere Türkiye gündemindeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisine yapılan karamaların hepsinin planlı olarak yapıldığını belirten Bahçeli, 'Küresel güçler milli devletlerdeki yönetim iradesinin millet üstü güçler tarafından paylaştırılmasını desteklemektedir. Küresel aktörler açısından ülkelerdeki yükselen milliyetçiliğin kırılması, din ve dil üzerinden ayrılıklar oluşturulması ilk etapta özerkliklerin önünü açmayı hedeflemektedir.' ifadelerini kullandı.

Bahçeli sözlerini şu şekilde sürdürdü; 'Bu aşamada devreye taşeronlar girmiştir. CHP, İP, Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Saadet, kısacası Zillet ittifakı bu taşeronluğu üstlenmiştir. Egemen güçler kendi yayılmacı emelleri için milliyetçi perspektifle hareket ederken ellerinin uzandığı devletlere milliyetçiliği kötülük göstermek için ellerinden geleni yapmaktadır. Bir milletin yükselişinin müspet dayanağı milliyetçiliktir. Küresel gelişmelerin bir figüranı basit bir ögesi değildir baş aktörü olmayı hedefleyen bu fikir mazlum milletleri de kurtaracak bir anlayışı temsil etmektedir.'

Bahçelinin grup toplantısında öne çıkan diğer başlıklar şu şekilde;

Zillet İttifakının bir tek 'altın günü' yapmadığı kaldı

Türkiye'nin önün kesmek için bekleyenler milli direncimizi sekteye uğratmanın hesabındadır. Milletimizin milli ve manevi bağlılıklarını kırınca sonuca ulaşacaklarını biliyorlar ve bu yolla zehir saçıyorlar. İşin özünde oynanacak oyunun gizli bir tarafı kalmamıştır. Zillet ittifakının kurduğu masada kartlar açık oynanmaktadır. Bu masada hıyanetin daniskası vardır. Zillet ittifakını oluşturan partiler gün aşırı birbirlerini ziyaret ediyorlar. Ne var ne yok ona bakıyorlar ancak arka kapıda birbirlerine kazık atıyorlar. Bir yapmadıkları altın günü kalmıştı bunu da yapacaklar. Muğlak ifadelerle gündem kirliliğine neden oldukları ortadadır.

HDP'yi güçlendirmek için girmedikleri kılık atmadıkları takla kalmamış. İP Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Fatih'e benzetmiş Kılıçdaroğlu'nu ters köşeye yatırmış, Kılıçdaroğlu da olmayan bir makam ile İP Başkanını avutmuştur.

Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sorular

Kemal Kılıçdaroğlu dürüst ise sorduğumuz sorulara cevap vermesini bekliyoruz. Anayasadan Atatürk'ü çıkarmayı düşünüyor musunuz? Anayasayada yer alan Türk ismini tasfiye etmeyi planlıyor musunuz? Türk vatandaşlığı yerine anayasal yurtseverlik, Türkiye yerine ülke, Türkiye Devleti yerine Cumhuriyet kavramlarını getirmeyi amaçlıyor musunuz?, Demokratik muhalefet diyerek HDP'yi yanınızda görüyor musunuz?, Terörist Demirtaş'ı hala savunuyor ona elçiler yolluyor musunuz?

Bu soruların cevabı gayet açıktır. Ya 'evet' dersin ya 'hayır'. Boş kağıt vermek 'evet' demekten farksızdır. Korku edebiyatını bırak. Siyasi cinayet söylemlerini bırak. Bir şey bilipte söylemiyorsan adam değilsin. Bugünkü CHP, HDP'nin yaz boz tahtasına dönüşmüştür. Bugünkü CHP yönetimi PKK ile ittifak tüneline girmiştir.

Ankara Masası

http://www.ankaramasasi.com/haber/1050480/devlet-bahceli-bildigini-soylemiyorsan-adam-degilsin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.