Şereflihoçhisar Belediyesinden ABB'ye yanıt

Şereflikoçhisar Belediyesi, tepkilere neden olan ABB'nin terminalde tohum dağıtmasına ilişkin kendilerine yer için bir başvuru yapılmadığını bildirdi.
Ankara Masası
|
12 Ekim 2021, Salı - 18:19
Şereflihoçhisar Belediyesinden ABB'ye yanıt

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) çiftçilere yönelik tohum dağıtımını Şereflikoçhisar'da belediyenin yer göstermemesi nedeniyle terminalde yaptığı iddialarına yanıt geldi.

Şereflikoçhisar Belediyesinden yapılan açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığı, kendilerine herhangi bir başvuru yapılmadığını bildirildi.

"Sözlü ya da yazılı yer talebinde bulunulmamıştır"

Ortaya çıkan haberlerin algı operasyonu olduğunun altı çizilirken, şu ifadelere yer verildi;

8 Ekim 2021 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından şehir terminali içerisinde gerçekleştirilen ve kamuoyuna farklı lanse edilen tohum dağıtım programında yanlış aksettirilen söylentiden öteye geçemeyen algılar nedeniyle bu açıklamayı yapmamız hasıl olmuştur.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, tohum dağıtım programında; Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı'ndan dağıtım için yer istenilmesi ve yer talebinin olumsuz karşılandığı yönündeki gerçeği yansıtmayan, bir takım söylenti ve algı çalışmaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Ne Büyükşehir Belediyesinden ne de ilçemizdeki Büyükşehir Belediyesi temsilcilerinden hiçbir şekilde, tohum dağıtım yerini gösterilmesi konusunda Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı’na sözlü ya da yazılı yer talebinde bulunulmamıştır.

Tohum dağıtımlarının şehir terminalinde yapılması tamamen Büyükşehir Belediyesi personellerinin tercihleri ile gerçekleşmişti.

Kıymetli Şereflikoçhisar kamuoyunun ortaya çıkarılan algı ve söylentileri dikkate almamasını rica eder saygılar sunarız.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1053334/sereflihochisar-belediyesinden-abbye-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.