Mansur Yavaş'tan ev sahiplerine çağrı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrencilere evlerini kiralamak isteyen vatandaşları ile öğrencileri buluşturacak yeni bir uygulamayı duyurdu.
Ankara Masası
|
12 Ekim 2021, Salı - 19:39
Mansur Yavaş'tan ev sahiplerine çağrı

Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya gelen öğrencilerin barınma sıkıntısı çözmek için harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni bir uygulamayı faaliyete geçirdi.

Binlerce öğrenciyi geçici olarak yurt ve otellere yerleştiren belediye, şimdi de ev sahipleriyle öğrencileri buluşturmak için kolları sıvadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş'ın bizzat duyurduğu uygulamada, öğrenciler ile ev sahipleri doğrudan buluşturulacak.

Başkan Yavaş, evini kiralamak isteyen vatandaşların 'http://ogrencievi.ankara.bel.t...' adresinden başvuru yapmasını istedi.

"Doğrudan buluşturuyoruz"

"Başkent hepimizin yuvası" ifadelerini kullanan Yavaş "Ankara'da öğrencilik bir başkadır. Gençlerimizin üniversite hayatını tüm güzellikleriyle yaşaması için çalışıyoruz. http://ogrencievi.ankara.bel.t... üzerinden evini kiraya vermek isteyen vatandaşlarımız ile öğrencilerimizi doğrudan buluşturuyoruz. Başkent hepimizin yuvası" paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1053385/mansur-yavastan-ev-sahiplerine-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.