Çağlayan'daki börekçide 'dışarıdan yiyecek getiremezsin' kavgası

Çağlayan'daki börekçide 'dışarıdan yiyecek getiremezsin' uyarısı ile başlayan tartışma meydan kavgasına döndü. İddialara göre mekandan iş yeri sahibinin yumruk atarak uzaklaştırdığı müşteri bir süre sonra yakınları ile geri döndü. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada 3 kişi gözaltına alındı.
IHA-20211013AW440163
|
13 Ekim 2021, Çarşamba - 10:38
Çağlayan'daki börekçide 'dışarıdan yiyecek getiremezsin' kavgası

Olay, Kağıthane Çağlayan’da bulunan bir börekçide yaşandı. Edinilen bilgiye göre, C.Y. dışarıdan aldığı malzemeler ile E.Y.’nin işlettiği börekçiye gelerek burada kahvaltı yapmak istedi. C.Y.’yi fark eden iş yeri sahibi E.Y. “dışarıdan yiyecek getiremezsin” uyarısında bulunarak müşterisini iş yerinden göndermeye çalıştı. Ancak çıkan tartışmada börekçi E.Y. tartıştığı C.Y.’nin gözüne yumruk attı. Müşterilerin araya girmesi sonucu börekçiden ayrılan C.Y. durumu yakınlarına anlattı. C.Y. bir süre sonra A.R. ve Ö.A. isimli yakınları ile işyerine giderek montlarında gizledikleri sopalarla börekçi E.Y.’ye saldırdı. Kavga sırasında E.Y. sopayla başından yaralandı.

Meydan kavgası çıktı

Taraflar arasındaki kavgaya mahalleli ve müşterilerde dahil olunca bir anda meydan savaşı çıktı. Sandalye, bıçak, kürek, yumruk, tekme ve sopaların havada uçuştuğu kavgada ortalık savaş alanına döndü. Neye uğradığını şaşıran C.Y. ve yakınları kalabalığın elinden kurtulmaya çalışırken başarılı olamayınca yanlarında getirdikleri tabanca ile havaya ateş açtı. 

Kağıthane polisi saldırganları yakaladı

İhbar üzerine olay yerine Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Çağlayan Polis Merkezi Amirliği ekipleri sevk edildi. Bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini tek tek inceleyen Kağıthane polisi, C.Y ile yanında gelen A.R. ve Ö.A.’yı tespit ettikten sonra kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar emniyete götürüldü.

Öte yandan börekçide yaşanan kavga anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1053595/caglayandaki-borekcide-disaridan-yiyecek-getiremezsin-kavgasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.