Tanju Özcan'dan Bahçeli'ye ”Teşkilat” mektubu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TRT'de yayınlanan “Teşkilat” dizisinde hain bir karaktere "Köroğlu" isminin verilmesine tepki göstererek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye mektup yazdı. Özcan, Bahçeli'nin gerekli hassasiyeti göstereceğinden kuşku duymadığını belirtti.
Ankara Masası
|
13 Ekim 2021, Çarşamba - 13:54
Tanju Özcan'dan Bahçeli'ye ”Teşkilat” mektubu

TRT ekranlarında yayınlanan “Teşkilat” isimli dizide, hain bir karaktere "Köroğlu" ismi verilmesi nedeniyle 'Bolu halkından ve tüm Türk dünyasından özür dilenmesini' isteyerek  TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’ya bir mektup gönderen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik bir mektup kaleme aldı.

MHP liderinden iki talepleri olduğunu belirten Özcan şunları yazdı: 

Zat-i alinizin yerli ve milli duruşunu, milliyetçi duruşunu tüm dünya bilmektedir. Bu doğrultuda her zaman şahsınıza saygı duyan, Atatürk milliyetçisi bir kardeşiniz olarak, tamamen milli duygularla sizleri de bilgilendirmeyi uygun gördüm. 

"TRT'ye gereken tepkiyi verin"

Köroğlu'nun Torunları olarak sizlerden iki talebimiz vardır. Birincisi TRT'ye gereken tepkiyi vermenizdir. Bu mektubu okuduğunuzda eminim ki; TRT'nin yapmış olduğu bu tarih bilmezliğe, bu aymazlığa ve büyük ayıba kayıtsız kalmayacaksınız.

"TRT tarafsız olmalı"

İkinci olarak ise, Türk milletinin vergileri ile yayın hayatını sürdüren TRT'nin yayın politikaları ile ilgili husustur. TRT'nin artık kendine çeki düzen vermesi gerektiğini düşünmekteyim. Yani bu minvalde TRT'nin eskisi gibi yerli, milli ve tarafsız çizgisine geri dönmesini arzu ettiğimi belirterek şahsınızın bu konuyu kamuoyunda gündeme getirmesini istirham ediyorum.  


http://www.ankaramasasi.com/haber/1054500/tanju-ozcandan-bahceliye-teskilat-mektubu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.