Erdoğan'dan 'Kılıç' hamlesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevlendirmesi ile Faruk Çelik'in geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı'nın radarında olan Naci Ağbal, Mehmet Şimşek ve Haşim Kılıç'la bir araya geldiği öğrenildi.
Ankara Masası
|
13 Ekim 2021, Çarşamba - 15:45
Erdoğan'dan 'Kılıç' hamlesi

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağına yönelik tartışmalar gündemdeki yerini koruyor. Ankara kulislerinde her gün yeni bir isim telaffuz edilirken AK Parti'nin bu isimlerden bazılarını yakın markaja aldığı öğrenildi.

Ankara'da buluştular

Ankara Masası'nın edindiği bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevlendirmesi ile eski bakanlardan Faruk Çelik, Millet İttifakı'nın radarında olan Eski Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, Eski Hazine Bakanı Mehmet Şimşek ve Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'la bir araya geldi. Ankara'da bir kahvaltıda buluşan 4 ismin gündeme dair fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

'AK Parti önlem alıyor'

Mehmet Şimşek ve Haşim Kılıç'ın isimleri bir süre önce "Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı" olarak kulislere yansımıştı. Başkent'teki sürpriz görüşme herhangi bir olumsuzluğa karşı AK Parti'nin önlem aldığı şeklinde yorumlandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1054837/erdogandan-kilic-hamlesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.