Tuncer Kaplan'dan ABB'ye asfalt tepkisi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ASKİ tarafından cadde ve sokaklarda yapılan kazı çalışmaları nedeniyle ilçedeki birçok yolun bozuk olmasına rağmen sadece ikamet ettiği sitenin çevresine asfalt atılmasına tepki gösterdi. ABB'yi hedef alan Kaplan, algı operasyonu yapıldığını savundu.
Ankara Masası
|
13 Ekim 2021, Çarşamba - 16:47
Tuncer Kaplan'dan ABB'ye asfalt tepkisi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ASKİ tarafından cadde ve sokaklarda yapılan kazı çalışmaları sonrası onarılmayan yollar üzerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni hedef aldı.

İlçedeki birçok yolun toz toprak içinde olmasına rağmen sadece ikamet ettiği sitenin çevresine asfalt atıldığına dikkat çeken Kaplan, ortaya çıkan tabloyu "Algı çalışması" olarak yorumladı.

"Ucuz algı oyunlarına son verilsin"

Vatandaşlardan "Başkanım sizin evinizin sokakları yapılı tabii! Biz aylardır toz toprak çekiyoruz!" gibi tepkiler geldiğini aktaran Kaplan, "Şahsım ve tüm belediye personelim adına bizim bahsi geçen yerlerin yapılmasıyla alakalı herhangi bir yetki ve sorumluluğumuz olmadığı gibi kendi adımıza bir talebimiz de olmamıştır. Bir kez daha ifade etmem gerekirse öncelikli olarak vatandaşlarımızın çok sık kullandığı cadde ve sokaklardaki bozuk yollar bir an önce yapılmalı, Beypazarı’nın ve Beypazarlı’nın hayrı için böyle ucuz algı oyunlarına son verilmelidir." ifadesini kullandı. 

Kaplan şöyle devam etti:

Daha önce sözlü ifade etmiş olmama rağmen son olarak yazılı olarak ta beyan ediyorum ki; 10.10.2021 tarihinde özellikle tarihi sokaklarımızı kapsayan bölgelerde yapılan tespitlerimiz neticesinde birçok farklı sokağa ambulans, itfaiye gibi acil müdahale araçlarının girmekte zorlanacağını ve hatta bazı sokaklarda yayaların bile yürümekte zorlandığını görmekteyiz.

Önümüzdeki günlerde hava koşulları nedeniyle doğabilecek olumsuzluklardan vatandaşlarımızın etkilenmemesi adına Beypazarı Belediyesi olarak girişimlerimiz devam etmektedir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1055179/tuncer-kaplandan-abbye-asfalt-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.