Kızılcahamam'da 4 yıllık fakülte için incelemeler başladı

Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, Kızılcahamam’a yeni kazandırılacak olan kampüs için incelemelerde bulundu.
Ankara Masası
|
17 Ekim 2021, Pazar - 14:47
Kızılcahamam'da 4 yıllık fakülte için incelemeler başladı

Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, Kızılcahamam’a yeni kazandırılacak olan 4 yıllık kampüs için incelemelerde bulundu. Necdet Ünüvar, incelemelerin ardından Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı ve Kaymakam Can Aksoy'u makamında ziyaret etti.

"Her alanda projeler üretiyoruz"

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Kızılcahamam’ımızı her alanda ihya ediyor, her alanda projeler üretiyoruz. Bugün ilçemize kazandırmak istediğimiz 4 yıllık fakülte projemiz kapsamında, Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Necdet Ünüvar'ı ağırladık. Rektörümüz Necdet Ünüvar, ile birlikte fakültemizi planladığımız, şu an Ayşe Bezci okulumuzun olduğu alanda incelemelerde bulunduk. Ankara Üniversitemizin değerli rektörü Sayın Necdet Ünüvar hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İlçemize fakültenin gelmesi demek, Kızılcahamam’ımızın her alandaki gelişimine sayısız katkı sağlamak demek." şeklinde konuştu.

Kızılcahamam’a hayırlı bir kampüs olsun 

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ise, "İlçemiz termal sağlık turizmini hem düzenleyecek hem de eğitim altyapısını bir basamak üste taşıyacak bir değişime geçiyoruz. Yaşadığı mekan problemi sebebiyle eğitimde istediği şartları yakalayamayan fizyoterapi bölümünü daha da güçlendirmek isteyen Kızılcahamam Meslek Yüksek Okulu, yeni bir kampüse geçiyor. Bu sayede açılacak farklı bölümlerle öğrenci sayısı artacak okulumuz, uygulama derslik ve laboratuvarları ile ilçemizdeki fizik tedavi tesislerine akademik destek ve yetişmiş eleman sağlamış olacak. Kızılcahamam geleceği için sağlık ve spor turizminde bir sıçrama noktasını oluşturacak bu projenin her aşamasında bizler gibi büyük heyecan duyan Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR  ekibiyle yeni kampüs alanı inceledi. Sayın Rektöre, projede büyük emeği ve desteği olan Belediye Başkanı Sayın Süleyman Acar ile eşlik ettik. Derslik binası ve sosyal alanları ile hızlıca kampüsleşmesini sağlayacak olan okulumuzun, ilerleyen yıllarda, Ankara’nın yaşadığı fizik tedavi yataklı tesis ihtiyacını rahatlıkla karşılayacağı günleri görmemizi diliyoruz. Her şey yolunda giderse, elbirliği ile hedefimize devam edersek, Ankara’ya, Kızılcahamam’a ve Ankara Üniversitesi’ne hayırlı bir kampüs olsun, uğrayanlar sıhhat bulsun." ifadelerine yer verdi. 

Ankara Üniversitesi  Rektörü Necdet Ünüvar ise, "Kızılcahamam Kaymakamı Sn. Can Aksoy ve Belediye Başkanı Sn. Süleyman Acar ile birlikte Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunduk. Ardından ise Belediye Başkanımız Süleyman Acar’ı ve Kaymakamımız Can Aksoy’u makamında ziyaret ederek iş birliklerimiz üzerine değerlendirmelerde bulunduk." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1064358/kizilcahamamda-4-yillik-fakulte-icin-incelemeler-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.