Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na bürokratlar tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yönelik çağrısına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun bürokrasiyi tehdit mesajı vesayetçi bir söylemdir. " dedi.
Ankara Masası
|
19 Ekim 2021, Salı - 11:14
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na bürokratlar tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

CHP liderini Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş üzerinden hedef alan Bahçeli,  "Kılıçdaroğlu sıkılmadan "Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş neden hapiste diye sormuş?" Osman Kavala sorusçudur, Selahattin Demirtaş teröristtir. Teröristin yeri de hukukun üstün olduğu tüm demokratik ülkelerde demir parmaklıkların arkasıdır." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yönelik çağrısına da tepki gösteren Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun bürokrasiyi tehdit mesajı vesayetçi bir söylemdir. " şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

Kılıçdaroğlu sıkılmadan "Osman Kavala, Selahattin Demirtaş neden hapiste diye sormuş?" Her soru kendi içinde bir cevap barındırır. Osman Kavala sorusçudur, Selahattin Demirtaş teröristtir. Teröristin yeri de hukukun üstün olduğu tüm demokratik ülkelerde demir parmaklıkların arkasıdır. Sayın Kılıçdaroğlu, Demirtaş'ın neden hapishanede olduğunu milletvekillerine değil, cesaretin varsa şehit analarına ve babalarına sor. Bir teröristin neden hapiste olduğunu sormak teröristin müdafaasıdır. Bir teröristin neden hapiste olduğunu sorgulayan kim olursa olsun şahsını ve siyasetini onunla eşitlemiş sayılacaktır. Yani Kılıçdaroğlu terörist Demirtaş'ın CHP başına çökmüş gölgesidir. Kılıçdaroğlu kimin tarafındasın, şehidin mi katilin mi kılıcını sallıyorsun? Sana bu aklı kimler veriyor.

" Bürokrasiyi tehdit mesajı vesayetçi bir söylemdir"

Kılıçdaroğlu bürokrasiye ayar vermeye kalkışmış. Şu konuşana bakın hele. Süre doldu. Hatta bir gün de geçti. Sayın Kılıçdaroğlu ne oldu, heyben doldu mu, başın göğe eğdi mi? CHP'nin Genel Başkanı kendi içinde çelişkilidir. Kılıçdaroğlu'nun bürokrasiyi tehdit mesajı vesayetçi bir söylemdir.

"FETÖ'nün geldiği gün öldüğü gün olacaktır"

FETÖ stratejileri CHP'yi kavramış, İP'i kasnağa çevirmiştir. Okyanus ötesinde zillet ittifakının lobi çalışmasını üstlenen vatan hainlerinin itibarıszkaşmasıyla siyaset yapanlar, PKK'nın kanlı emelleri ile rota tahin edenler bu milletin şamarını eninde sonunda kafalarına yiyeceklerdir. Türkiye'ye gelmesini bekledikleri Fetullah Gülen'e fazla umut başlamasınlar. Çünkü FETÖ'nün geldiği gün öldüğü gün de olacaktır. 

Bahçeli'den İmamoğlu açıklaması

Kılıçdaroğlu bürokratlara değil İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanına kafa yormalı onu fazla serbest bırakmaktan sakınmalıdır. Sadece boş zamanlarda belediye binasına ve İstanbul'a uğrayan bu şahsın gezmediği yer kalmamıştır. Gözümüzden kaçtığı sanmasın. Sipariş bir senaryo devrededir. Görev sahası İstanbul'a sınırlı olan bu belediye başkanının il il, ilçe ilçe gezmekteki amacı nedir? Hatta Yunanistan ziyaretine neden ihtiyaç duymuştur. Başbakanlık hayalleri içinde olan İP başkanı Fatih'e benzettiği şahsı hangi girdaba çekmeye çalışmıştır. 

"Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi temizlenmeli"

Irak’ın kuzeyi ile Suriye’nin kuzeyi mutlak suretle temizlenmeli, terör saldırıları son bulmalıdır. Aracı ülkeleri bir kenara bırakarak terör örgütlerinden hesap sormak, sınır ötesi operasyonla etkisiz hale getirmek milletimize karşı mukaddes vazifedir. Madem teröristler gitmiyor, sınırlarımızdan çekilmiyor o zaman kudret ve kuvveti devreye sokmak milletin şan ve şerefinin ana fikri olmalıdır."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1067796/bahceliden-kilicdarogluna-burokratlar-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.