Mamak'ta 2,5 yılın bilançosu açıklanıyor

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, bugün saat 19.00'da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde düzenlenecek lansmanda görevde oldukları 2,5 yılda hayata geçirilen projelerin sunumunu gerçekleştirecek.
Samet Dirican
|
20 Ekim 2021, Çarşamba - 11:57
Mamak'ta 2,5 yılın bilançosu açıklanıyor

2,5 yılda Mamak'ta hayata geçirilen turizmden kentleşme ve çevreye, kültür sanattan spora kadar her alanda yapılan yatırımlar Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan proje sunum toplantısında Mamaklı vatandaşlara anlatılacak.

Mamaklılara davet

Mamak daha güzel olacak diyerek göreve başladıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ''Verdiğimiz sözü tuttuk. Hayata geçirdiğimiz projelerle artık Mamak daha güzel oluyor. Şimdi ise dürüst ve şeffaf belediyecilik anlayışı ile iki buçuk yılda hayata geçirdiğimiz projelerin sunumu için bir araya geliyoruz. Ankara'nın yükselen değeri güzel Mamak’taki büyük değişimi paylaşacağımız proje sunum toplantımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz'' dedi.

Saat 19'da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan programa;

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahir Alay, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Yılmaz, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca katılacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1069590/mamakta-25-yilin-bilancosu-aciklaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.