Fatih Şahin'den Kemal Kılıçdaroğlu'na: Boyunun ölçüsünü alacaksın

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun son dönemdeki açıklamalarına tepki gösterirken "Ya sen kimsin? Kimi tehdit ediyorsun. Haziran 2023’e şurada yaklaşık 18-20 ay kaldı. Boyunun ölçüsünü alacaksın." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
20 Ekim 2021, Çarşamba - 22:52
Fatih Şahin'den Kemal Kılıçdaroğlu'na: Boyunun ölçüsünü alacaksın

AK Parti Genel Sekreteri ve  Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde 2,5 yılda gerçekleştirdiği projeleri anlattığı toplantıya katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

"Aradaki farkı milletimiz takdir edecek"

Ankara'da en temel belediyecilik hizmetlerinin bile yerine getirilemediğini belirten Fatih Şahin, Mansur Yavaş yönetimini eleştirirken "Verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığı, suyun,  yolun, asfaltın eksik olduğu bir belediyecilik anlayışı ile karşı karşıyayız. İşte bir yanda verdiği sözleri 2,5 yılda yerine getiren bir belediye başkanı, diğer yanda verdiği sözlerin hiç birini yerine getirmemiş bir belediye başkanı ve belediyecilik anlayışı. Aradaki farkın çok açık olduğunu ve milletimizin bunu vasiretiyle, ferasetiyle takdir edeceğine inanıyorum. Bakın değerli hemşerilerim Gölbaşı'nda birçok mahallede günde sadece 1 saat su akıyor. Bu bir gün değil, bir hafta, bir ay değil tam 6 aydır böyle. Bu su sorunun yalnızca Gölbaşı’nda değil aynı zamanda da Mamak'ta, Nallıhan'da, Güdül'de, Çamlıdere ve Ankara’nın birçok ilçesinde yaşandığını hepimiz biliyoruz. Bakın Çamlıdere’de bir barajımız var. Bu baraj Ankara’nın su ihtiyacının %70’ini karşılıyor. Ama Çamlıdere'nin mahallelerinde dahi su sorunu yaşanıyorsa, bidonlarla su taşınıyorsa ortada çok ciddi bir beceriksizlik vardır. Eminim ki 2,5 yıl sonra gerçekleştirilecek Büyükşehir Belediye seçimlerinde de Ankaramız bu kayıp yılları telafi için gerekli, hassasiyeti gösterecektir." dedi.

"Reklam var piar çalışması var"

"Su yok, çöp toplamak yok, yol yok, asfalt yok yeşil alan yok. Peki ne var ?" diye soran Şahin sözlerine şöyle devam etti;

Ankara'da 2,5 yıldır asfalt sorunu var. Yol sorunu var. Sayıştay raporlarına yansıyan rakamlara göre, ihale yasası ihlal edilerek yapılan asfaltlamalar neticesinde 87 ö-milyon lira Ankara Büyükşehir Belediyesi zarara uğratılmış durumda. Evet, ne yazık ki CHP’li Mansur’un Ankara’ya reva gördüğü belediyecilik anlayışı bu.  Su yok, çöp toplamak yok, yol yok, asfalt yok yeşil alan yok. Peki ne var ? Reklam var piar çalışması var. Hizmetten esirgenen Ankara’nın kaynağı yani Ankaralı'nın parası Mansur Yavaş’ın reklamı için kullanılıyor. Sosyal belediyecilik nerede, bunların anlayışı nerede?  Bunların anlayışı kendi piarlarını yapmak, kendi reklamlarını yapmak üzere inşa edilmiş bir belediyecilik anlayışı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin görevini yapmadığı için AK Partili belediyelerin vazifesinin üstünde işlere kalkıştığını ifade eden Şahin, 2024 yerel seçimlerinde 25 belediyenin tamamını kazanacaklarını söyledi.

"Güçlendirmek istedikleri vesayetçi anlayıştır, statükocu anlayıştır"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in güçlendirilmiş parlamenter sistem çıkışlarına tepki gösteren Şahin "Biz milletimize hizmet derdindeyken milletimize hizmet için gece gündüz demeden çalışırken muhalefet partilerinin, muhalefet bloğunun da malayani işlerle uğraştıklarını görüyoruz. Bakın bugün Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener   bir araya geldiler. Ne konuştular? Güçlendirilmiş parlamenter sistemi konuştular. Bunların derdi, bunların güçlendirmek istedikleri parlamenter sistem falan değil. Bunların güçlendirmek istedikleri bizim büyük mücadelelerle gerilettiğimiz vesayetçi anlayıştır, statükocu anlayıştır. Bu vesayetçi anlayışı bu statükocu anlayışı yeniden hortlatmalarına izin vermeyeceğimizi buradan Mamak’tan bir kez daha haykırıyoruz." diye konuştu.

"Sorumlu siyaset anlayışı nerde"

Şahin, siyasi cinayet tartışmalarıyla ilgili  "Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde siyasi cinayetler yaşanabilir diye bir hezeyanda bulundu. Eğer bir siyasetçinin söyleyeceği yeni şeyler yoksa, yeni bir fikri yoksa, yeni bir siyasi anlayışı yoksa,  topluma sunacağı yeni bir teklif yoksa, bu tür hezeyanlara başvurmaktan başka bir yolu yoktur. Bu siyasi bir kısırlığın ifadesidir. Bu artık topluma söyleyecekleri yeni bir şey olmadığının bir ifadesidir. Bu toplumun dikkatini çekmek için tevessül edilen bir takım hezeyanlardan başka bir şey değildir. Sorumlu bir siyasetçiye düşen bu ifadelerinden sonra gidip savcılığa, devletin ilgili makamlarına bilgi vermektir. Tabi ki bunu yapmadı. Çünkü sorumlu siyaset anlayışı nerde, Kemal Kılıçdaroğlu nerde. Biz elbette ki ondan böyle bir şey beklemiyorduk. Bizi yine şaşırtmadı. Tek bir derdi var kafaları bulandırmak." şeklinde konuştu.

"Boyunun ölçüsünü alacaksın"

Kılıçdaroğlu'na "Ya sen kimsin? Kimi tehdit ediyorsun? " ifadeleriyle yüklenen Şahin sözlerine şöyle devam etti;

Tabi bu siyasi cinayetler hezeyanıyla toplumun yeterince dikkatini çekemediğini düşünecek olmuş ki ondan sonra tehdit diline başvurdu. Bürokrasiyi, bürokratları tehdit etti. Aslında biz buna ilk kez şahit olmuyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’nun tehdit etmediği neredeyse hiçbir toplumsal kesim kalmadı. Nerdeyse 84 milyonun tamamı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tehditlerinden nasibini aldı. Esnafı, çiftçiyi, öğretmenleri, emeklileri, sanatçıları tehdit etti. Ya sen kimsin? Kimi tehdit ediyorsun? Cürümün olsa ateşin kadar yer yakarsın. Biraz sabırlı ol. Seçimler yaklaşıyor. Haziran 2023’e şurada yaklaşık 18-20 ay kaldı. Boyunun ölçüsünü alacaksın. Yalnızca sen değil. Sen ve ortakların hepiniz sandıkta boyunuzun ölçüsünü bir kez daha alacaksınız.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1070838/fatih-sahinden-kemal-kilicdarogluna-boyunun-olcusunu-alacaksin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.