CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "1 yıl içinde bitireceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'deki yurt sorununu 1 yıl içinde çözebileceğini iddia etti.
Ankara Masası
|
22 Ekim 2021, Cuma - 20:18
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "1 yıl içinde bitireceğiz"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi tarafından tamamlanan kreşin açılış ve kapalı yüzme havuzun temel atma törenine katıldı.

Törende Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer aldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin partinin belirlediği Belediyecilik İlkeleri'ne uyarak belediyelerin refah seviyesini artırdıklarını söyledi.

"Yurt sorununu öyle 10 yıl, 15 yıl, 5 yıl değil 1 yıl içinde bitireceğiz"

Üniversite öğrencilerinin yaşandığı barınma sorununu bir yıl içinde gidereceklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Üniversiteyi kazanan bir çocuk heyecanla üniversitesine gönderilir. Sizin huzurunuzda söylüyorum. Allah'ın izni ile iktidar olduğumuzda göreceksiniz. Yurt sorununu öyle 10 yıl, 15 yıl, 5 yıl değil 1 yıl içinde bitireceğiz" diye konuştu.

" Türk Lirası güneş görmüş kar gibi erir?"

Piyasalardaki son durumu değinen Kılıçdaroğlu, "Para harcanırken, siyasi otorite halkını düşünmek zorundadır. Türk Lirası bizim onurumuzdur, şerefimizdir. Nasıl olur da Türk Lirası güneş görmüş kar gibi erir? Huzuru getireceğiz, bereketi getireceğiz, birlikte yaşamayı getireceğiz. Hiç kimseyi kimliğinden ötürü, inancından ötürü, yaşam tarzından ötürü ayırmayacağız ayrıştırmayacağız" ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1074482/chp-lideri-kemal-kilicdaroglu-1-yil-icinde-bitirecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.