Ankara'da uyuşturucu ticareti ve kullanımına darbe

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince farklı ilçelerde 08-22 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalarda 14 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Ankara Masası
|
22 Ekim 2021, Cuma - 20:58
Ankara'da uyuşturucu ticareti ve kullanımına darbe

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Başkent'te uyuşturucu imal ve ticareti yapmak isteyenlere göz açtırmadı. 08-22 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalarda 14 kişi yakalandı.

İşte operasyonların detayları;

Kahramankazan

Yol kontrol noktasında yapılan kimlik kontrolünde şüpheli görülen M.A.’nın üzerinde yapılan aramada 1 gram kokain ele geçirildi.

Mamak

İlçede  Y.N. isimli bir kişinin uyuşturucu satışı yaptığının bilgisine erişen jandarma ekipleri, şüphelinin evinde ve diğer eklentilerinde yaptıkları aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 37 adet fişek ve 2 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Altındağ

Jandarma ekipleri devriye attıkları sırada, şüpheli hareketler sergileyen Y.I. ve N.K.'nin içinde bulunduğu aracı durdurdu. Yapılan üst aramasında toplam 17 gram esrar ele geçiridi.

Keçiören

Keçiören’de Ö.Y. isimli bir kişinin uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit eden ekipler düzenledikleri operasyon sonucu 238 gr bonzai, 2,5 gr. metamfetamin ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 10 TL ele geçirdi.

Şereflikoçhisar

Yol Kontrol ve Arama Noktasında şüpheli hareketler sergileyen Y.K.’nın yapılan üst aramasında ise 2 gr eroin ve 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ele geçirildi. 

Çankaya

İ.A. isimli bir kişinin uyuşturucu satışı yaptığı bilgisi üzerine operasyon başlatan jandarma ekipleri, şahsın evinde yaptıkları aramada 125 gr esrar ele geçirdi.

Bala

Park halinde bekleyen şüpheli bir araçta bulunan K.P. ve C.G. ile araçta yapılan aramada ise 66.6 gram esrarın ele geçirildiği belirtildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1074491/ankarada-uyusturucu-ticareti-ve-kullanimina-darbe
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.