Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li isimlerden Otomomi'ye ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın otomobil alım satım merkezi Otonomi'yi ziyaret ederek, galericilerin sorun ve taleplerini dinledi.
Ankara Masası
|
22 Ekim 2021, Cuma - 23:37
Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li isimlerden Otomomi'ye ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'la birlikte Akyurt'ta bulunan Otonomi'yi ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'na  Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erkoç, Otonomi'de 680 iş yeri bulunduğunu ve 3 bin 500 kişinin çalıştığını söyledi.

" Türkiye için örnek bir proje oldu"

Otonomi'de araba alım satım işleminin yarım saat sürdüğünü aktaran Erkoç, "Buraya gelen müşteri nereden gelirse gelsin 'Otonomi Türkiye'nin her yerine bir saat mesafede' diyoruz. Havalimanı da yakın olduğu için. Buraya geliyor yarım saat sürmüyor işlemleri, arabasını kolayca alıyor. Bu proje Türkiye için örnek bir proje oldu." değerlendirmesinde bulundu.

"Gelsinler sizi dinlesinler"

Otonomi yönetiminden bütün siyasi parti liderlerini davet etmelerini isteyen Kılıçdaroğlu, "Gelsinler sizi dinlesinler. Sorunlarınız varsa sorunlarınızı aktarın. Nasıl çözüleceği konusunda düşüncelerinizi aktarın. Zaten siyaset böyle yapılırsa memlekete faydası olur. Yoksa onun dışında bir fayda sağlamaz." ifadelerini kullandı.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1074543/kemal-kilicdaroglu-ve-chpli-isimlerden-otomomiye-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.