Antalya’da kaza sonrası beddua tartışması: "Geber terbiyesiz"

Antalya’da 3 aracın karıştığı kazada otomobil sürücüleri ve yolcular hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası sürücüler arasında “beddua” tartışması yaşandı.
IHA-20211023AW448645
|
23 Ekim 2021, Cumartesi - 11:13
Antalya’da kaza sonrası beddua tartışması: "Geber terbiyesiz"

Kaza, Muratpaşa İlçesi Deniz Mahallesine bağlı Konyaaltı Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı istikametine seyir halinde olan Ersin Ç. kontrolündeki 07 ABB 274 plakalı otomobil ile yine aynı yöne ilerleyen Sezai D. idaresindeki 07 ASG 265 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 07 ABB 274 plakalı otomobil önce yol üzerinde bulunan trafik direğine sonra da Cumhuriyet Meydanı’ndan Konyaaltı Caddesi istikametine seyir halinde olan Leyla Ö. idaresindeki 77 DY 542 plakalı otomobile çarparak takla attı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçlardan kendi imkanlarıyla çıkan araç sürücüleri ve yolcular kazayı hafif yaralı şekilde atlattı. Tedavileri olay yerinde ve ayakta yapılan yarılalar hastaneye gitmek istemedi.

Kaza sonrası beddua tartışması

Takla atan aracın içinde yolculardan birinin kazaya sebebiyet veren araç sürücüsüne "Geber terbiyesiz" diyerek tepki göstermesi tansiyonu yükseltti.  Bunun üzerine aracın sürücüsü "Git konuşma, yaşından başından utan bayansan bayanlığını bil" şeklinde cevap verdi. Taraflar ekiplerin araya girmesiyle sakinleştirildi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1074739/antalyada-kaza-sonrasi-beddua-tartismasi-geber-terbiyesiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.