Sincan Belediyesinin marangozhanesinde üretim mesaisi

Sincan Belediyesine ait marangozhanede ilçe sakinleri için kamelya ve oturma bankları gibi ürünlerin yanı sıra, sokak hayvanları için barınaklarda üretiliyor.
Ankara Masası
|
24 Ekim 2021, Pazar - 11:38
Sincan Belediyesinin marangozhanesinde üretim mesaisi

Sincan Belediyesi, ilçe ihtiyaçlarını kendisine ait marangozhanelerde üretiyor. 

Belediyeye ait marangozhanede, kamelya, pergole, kameriye, piknik masası ve oturma bankları gibi ürünlerin imalatı yapılıyor. Böylece tasarruf sağlanarak belediye ekonomisine katkıda bulunulurken, ilçenin ihtiyaçları da karşılanmış oluyor.

Üretimin ilk aşamasından montajına kadarki çalışma, belediye personeli tarafından titiz bir şekilde sürdürülüyor. Usta ellerle tasarlanan malzemeler ihtiyaç noktalarına anından ulaştırılıyor.

Düşük maliyetlerle son derece kaliteli 

Marangozhanelerde, imalat ve onarım hizmetleri düşük maliyetlerle ve son derece kaliteli şekilde yapılıyor. Ayrıca zarar görmüş, yıpranmış malzemeler de atölyelerde bakım ve onarımdan geçirerek tekrar kullanıma sunuluyor.

Sincan Belediyesinin ekipleri, ayrıca sokaklarda yaşamını sürdüren hayvanlar için de barınak imkanı sağlıyor. Kedi ve köpekler için üretilen kulübeler  Sincan’da çeşitli noktalara yerleştiriliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1075434/sincan-belediyesinin-marangozhanesinde-uretim-mesaisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.