Prof. Dr. Adil Ahmetov Mamak'ta kitapseverlerle buluştu

Ankara Kitap Fuarı etkinliğine katılmak üzere Başkent'e gelen Prof. Dr. Adil Ahmetov, daha sonrasında Mamak Belediyesi Şehitlik Uyanık Kütüphanesi’nde Altay Kökenleri" söyleşini gerçekleştirdi.​
Ankara Masası
|
25 Ekim 2021, Pazartesi - 13:47
Prof. Dr. Adil Ahmetov Mamak'ta kitapseverlerle buluştu

Ankara Kitap Fuarı'nın uluslararası onur konuğu olan Prof. Dr. Adil Ahmetov, Mamak Belediyesi Şehitlik Uyanık Kütüphanesi’nde "Amerikan Kızılderilileri”nin Altay Kökenleri" ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi. 

Programa Kazakistan Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Aidos Kydyrma, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kazakistan ve Rusya Yüksekokul Bilim Akademilerinin üyesi Prof. Dr. Adil Ahmetov ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Prof Dr. Adil Ahmetov, kitabını katılımcılara hediye etti.

" Bu özel yapılar sizlerle beraber zenginleşiyor"

Uyanık Kütüphanelerin, söyleşiler ve etkinliklerle, tecrübe paylaşımları yapılan mekânlar haline geldiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, " Bizim hedefimiz sadece binalar yapmak ya da buralara kitaplar koymak değil. Bu özel yapılar sizlerle beraber zenginleşiyor, anlam kazanıyor. Her zaman yanınızdayız, bundan sonraki süreçte de kültürel ve sanatsal etkinliklerle yanınızda olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1076411/prof-dr-adil-ahmetov-mamakta-kitapseverlerle-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.