Yunus Emre Yalman şehit oldu

Kuzey Irak'ın Avaşin bölgesinde yürütülen operasyonda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman şehit oldu.
Ankara Masası
|
25 Ekim 2021, Pazartesi - 23:09
Yunus Emre Yalman şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütüne karşı operasyon yürütülen Kuzey Irak'ın Avaşin bölgesinden acı haber geldi.

Teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Osmaniyeli Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman (21) şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığı aynı saldırıda bir askerin yaralandığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada " Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.


Acı haber baba evine ulaştı

Şehidin Düziçi ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde oturan ailesine acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin yakınları eve akın ederken, baba ocağına dev Türk bayrağı asıldı.

Bekar olan şehit Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman’ın 3 kardeş olduğu ve ağabeyinin de Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde çalıştığı öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1077997/yunus-emre-yalman-sehit-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.