Fatih Altaylı, Fatih Portakal'ın ayrılma gerekçelerini yazdı

Habertürk'ten Fatih Altaylı'ya göre; Fatih Portakal emekliliğini istediği FOX TV'ye şu gerekçeleri sundu: "Yoruldum. Üzerimde arzu etmediğim bir yük var. Muhalefetin sesi gibi görülüyorum. Artık muhalif olarak yaşamak, muhalif gibi yaşamak istemiyorum."
Ankara Masası
|
25 Ağustos 2020, Salı - 11:24
Fatih Altaylı, Fatih Portakal'ın ayrılma gerekçelerini yazdı
FOX TV'de yaşanan Fatih Portakal depreminin yankıları sürüyor. Habertürk'ten Fatih Altaylı, "Portakal; bıraktı mı, kaçtı mı!" başlıklı köşe yazısında yaşanan son gelişmeleri ele aldı. Altaylı, emekliliğini isteyen Fatih Portakal'ın son hareketini doğru bulmadığını belirterek "Fatih Portakal için 'Bıraktı' demekten çok 'Kaçtı' demek daha doğru olacak" düşüncesini dile getirdi.

Altaylı'nın yazısına göre; Fatih Portakal, FOX TV'ye istifa gerekçesi olarak şunları söyledi: "Yoruldum. Üzerimde arzu etmediğim bir yük var. Muhalefetin sesi gibi görülüyorum. Artık muhalif olarak yaşamak, muhalif gibi yaşamak istemiyorum. Evim drone’la izleniyor. Yola çıktığımda yandaki araçlardan bana küfrediyorlar. Kaldıramıyorum. Kendime uygun gördüğüm hayat bu değildi. Ağır geliyor."

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız
http://www.ankaramasasi.com/haber/107836/fatih-altayli-fatih-portakalin-ayrilma-gerekcelerini-yazdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.