Mahalle konakları Altındağlıların hizmetinde

Altındağ Belediyesi, ilçede bulunan vatandaşların rahat bir şekilde taziyelerini gerçekleştirebilmeleri için ​Karapürçek ve Başpınar mahallelerinde mahalle konakları inşa etti.
Ankara Masası
|
27 Ekim 2021, Çarşamba - 09:47
Mahalle konakları Altındağlıların hizmetinde

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın talimatlarıyla, Karapürçek ve Başpınar mahallelerinde yapılan mahalle konakları hizmet vermeye başladı. 

Bu tesisten yaralanmak isteyen kişiler, 444 3919 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezi ile irtibata geçerek mahalle konaklarında rahat bir şekilde taziyelerini gerçekleştirebilecekler. 

 "Vatandaşlar ücret ödemeden, rahatlıkla taziyelerini gerçekleştirebilme imkanı buldu"

Karapürçek Mahallesi'ndeki mahalle konağı 500 kapasiteye sahipken, Başpınar Mahallesi'ndeki mahalle konağı ise 600 kapasite sahip. Vatandaşlar, bu tesislerden taziyeleri için ücretsiz olarak faydalanabilecekler. 

Altındağ'ın her noktasında eksikleri gidermek ve ihtiyaçları karşılamak için durmaksızın çalıştıklarını söyleyen Başkan Balcı "Mahalle konakları, Altındağlı vatandaşlarımız için çok önemli bir ihtiyaçtı. Altındağlı vatandaşlarımızın toplantı, taziye gibi etkinliklerini gerçekleştirmek için nezih, temiz ve düzenli ortamlara ihtiyaçları vardı. Bu tesisler sayesinde hemşehrilerimiz hiçbir ücret ödemeden, rahatlıkla taziyelerini gerçekleştirebilme imkanı buldu." ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1080468/mahalle-konaklari-altindaglilarin-hizmetinde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.