Akyurt’ta Cumhuriyet coşkusu

Akyurt’ta Cumhuriyet'in kuruluşunun 98’inci yıldönümü dolayısıyla konser programı düzenledi.
IHA-20211030AW454301
|
30 Ekim 2021, Cumartesi - 10:42
Akyurt’ta Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü, Akyurt’ta ünlü sanatçılar Özgür Can Çoban ve Esat Kabaklı’nın sahne aldığı konserle kutlandı.

Konserde Akyurt’un tanınan sanatçıları Akyurtlu Soner, Ahmet Ertürk ve Onur Öztepe de sahneye çıkarak performanslarını sergiledi.

 Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık konserde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimiz bugün 98 yaşında. Ebed müddet devlet olma ülkümüzü 98 yıl evvel Cumhuriyet ile taçlandırdık. Ezanımız dinmez, bayrağımız inmez, vatanımız bölünmez. Bizim bundan şüphemiz yok. Bugünkü coşku da bunu gösteriyor. Akyurtlu sanatçılarımıza bugün burada oldukları için teşekkür ediyorum. Hepsi Akyurt’umuzun evladı. Sazlarıyla sözleriyle günümüze neşe kattılar. Özgür Can Çoban’a, genç sanatçımıza Akyurtlulara unutulmaz bir akşam yaşattığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Elbette üstat Esat Kabaklı hocamıza ve soğuk havaya rağmen kendisini dinlemek için bekleyen tüm Akyurtlular’a da şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1085521/akyurtta-cumhuriyet-coskusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.