Adana’da Akif Ozan Özdoğan cinayeti

Adana’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserine giden 16 yaşındaki Akif Ozan Özdoğan bıçaklanarak öldürüldü. Özdoğan'ın annesi "Ben oğlumu askere gönderecektim, evlendireceğim diye hayaller kuruyordum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
IHA-20211030AW454489
|
30 Ekim 2021, Cumartesi - 13:22
Adana’da Akif Ozan Özdoğan cinayeti

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Uğur Mumcu Meydanı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 16 yaşındaki hafızlık öğrencisi Akif Ozan Özdoğan, 17 yaşındaki ağabeyi Orçun, arkadaşı Mustafa G.(17) ve bir arkadaşlarıyla daha Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği Gülşen konserine gitti. 

Kız meselesinde kan aktı

Burada 3 kız arkadaşını gören Akif Ozan, onlarla sohbet etmeye başladı. 17 yaşındaki yabancı uyruklu M.C. ise Ozan’ın yanına gelerek, "Anneleri kızlara bana emanet etti, benim yanımda durmaları lazım" dedi. Bunun üzerine M.C. ve Akif Ozan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle M.C. cebinden çıkarttığı bıçakla Akif Ozan’ı sağ böbreğinden, ağabeyi Orçun’u, Mustafa G.’yi ve 1 kişiyi daha bacağından bıçakladı.

Hastane yolunda hayatını kaybetti

Bıçaklı saldırgan olay yerinden kaçarken, çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken Akif Ozan yolda hayatını kaybetti. 3 kişinin ise sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri M.C.’yi merkez Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı.

Annesinin ağıtları yürekleri dağladı

Cenaze öncesi gazetecilere konuşan anne Emel, oğlunun kanının yerde kalmamasını istedi. Oğullarının arkasından konser alanına gittiğinde 2 evladının yerde yattığını söyleyen acılı anne, "Ben onları babasız yetiştirdim, yoktan var ettim. Gittiler konsere. Arkalarından aradım ve 'Oğlum ben de geleceğim' dedim. Motosiklete binip gittim ve oğlumun ölüsünü gördüm. Ben oğlumun canını istiyorum. Benim oğlumun kanı yerde kalmasın. Kim dindirecek benim acımı.Onca polisin içinde nasıl arama yapılıyor.” diye konuştu.

Akif Ozan Özdoğan’ın cenazesi Kabasakal Mezarlığı’ndan defnedildi.  Anne Emel cenaze sırasında “Ben oğlumu askere gönderecektim, evlendireceğim diye hayaller kuruyordum. Ben yemedim size yedirdim annem. Ozan gitme, beni bırakma annem” diyerek ağıtlar yaktı. 

Katil zanlısı M.C.’in emniyetteki sorgusu sürüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1085903/adanada-akif-ozan-ozdogan-cinayeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.