Ödüllü polis memuru uyuşturucuyla yakalandı

Adana’da uyuşturucu yakalamaktan ödül alan C.A. isim polis memuru, Konya’da 24 kilo 600 gram eroin ile yakalandı. C.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Ankara Masası
|
31 Ekim 2021, Pazar - 14:24
Ödüllü polis memuru uyuşturucuyla yakalandı

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saatlerinde Konya-Adana karayolu üzerinde meydana geldi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma çerçevesinde  Konya-Adana yolu üzeri Tatlıcak Tesisleri önünde uygulama noktası oluşturuldu. 

Polise çarparak kaçmaya çalıştı

Uygulamasına giren  07 MSP 74 plakalı araç ekipler tarafından durduruldu. A dana Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru C.A., kimlik tespit yapıldığı sırada aracı polis memuru Y.N.'nin üzerine sürdü. Meslektaşına çarpan C.A. kaçmaya başladı.

Araç, Konya-Adana karayolunun 60. kilometresinde başka bir araca çarparak durdu.

Polislere saldırdı

Polis ekipleri tarafından sürücü C.A. ve eşi N.A. yakalandı. Şüpheli C.A. polislere de saldırmaya çalışırken polis memurları S.Ş. sağ el parmağından, Ö.C. ise belinden yaralandı. Polis ekiplerinin kontrollerinde 48 parça halinde 24 kilo 600 gram eroin ele geçirildi. Şüpheli C.A. ve eşi N.A. adliyeye sevk edildi. Polis memuru tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ödüllü polis

Adana Emniyet Müdürlüğünde C.A.’nın 20 Mart 2019'da uyuşturucu hap sevkiyatı yapan bir aracı meslektaşı İ.Y. ile uzun uğraşlar sonucu yakalamalarından ötürü dönemin Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından 'Başarı Belgesi' verildiği ortaya çıktı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1086939/odullu-polis-memuru-uyusturucuyla-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.