Pursaklar Belediyesi'ne yeni araç

Vatandaşların sağlığı adına çalışmalarını titizlikle sürdüren Ankara Pursaklar Belediyesi, araç filosuna dahil ettiği "Çöp Konteyneri Yıkama Aracı" ile hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor.
IHA-20211101AW455481
|
01 Kasım 2021, Pazartesi - 11:22
Pursaklar Belediyesi'ne yeni araç

Pursaklar Belediyesi'nin araç filosu genişledi. Alınan  "Çöp Konteyneri Yıkama Aracı" ile konteynerlerin daha hijyenik olması hedefleniyor. Pursaklar’ın farklı mahallelerinde gün aşırı çalışmalarını sürdüren araç sayesinde  etrafa kötü koku yayılması da önleniyor. 

Yerinde, hızlı ve etkin temizlik

Çöp konteynerlerinin artık daha hijyenik olacağını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "İlçemizdeki temizlik kalite standardını en üst seviyeye çıkarmak amacıyla aldığımız çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracımız hizmete başladı. Bu aracımız sayesinde çöp konteynerlerinin yerinde, hızlı ve etkin bir şekilde temizliğini yaparak, görüntü kirliliği ve koku oluşumunu engellerken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş olunacak. Çöp konteynerlerinin hijyenik olması için alınan yeni aracın Pursaklar’da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1088330/pursaklar-belediyesine-yeni-arac
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.