Süleyman Acar'dan Mansur Yavaş'a araç tepkisi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, karla mücadele için ilçeye tahsis edilen 4 aracın Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geri alındığını belirterek duruma tepki gösterdi. Kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış atasözünü hatırlatan Acar, "Köydeki hizmetlerin aksamaması için bu araçları sıfır alacağız. Bunun bize 2-3 milyon maliyeti olacak. Gerekirse kaynak buluruz ama keşke bu parayı değişik hizmetlerle köylere götürseydik." dedi.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2021, Salı - 15:09
Süleyman Acar'dan Mansur Yavaş'a araç tepkisi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, karla mücadele için ilçeye tahsis edilen ancak bir süre sonra geri alınan 4 araç üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. 

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Acar, söz konusu araçların Mustafa Tuna döneminde ABB'nin otoparkından alındığını hatırlattı.

Seçimden sonra geri alınan araçların 1 senelik protokol kapsamında  Ekim 2020'de tekrar verildiğini hatırlatan Acar, sürenin dolması üzerine kontratın uzatılması talebinin kabul görmediğini söyledi. 

Mansur Yavaş'a rozet göndermesi

"Bu araçlar bizden alındı ve kullanılmıyor. Araçlar otoparkında aldığımız gibi duruyor." diyen Acar, "Mansur Başkan her ortamda ben rozetsiz belediye başkanıyım diyor. Eğer rozetsiz ise atıl duracak araçları ilçe belediyesinden almaması gerekiyordu. Mansur Bey'in geldiği ilk meclis toplantısında kürsüde söz alarak bu talebimizi ileteceğiz. Vermeyecekler ama sitemimizi ileteceğiz. Ankaralılar da bu durumu bilsinler." dedi.

"Hizmetlerin aksamaması için sıfır araç alacağız"

Taleplerini iletmek için Yavaş'a mesaj da attığını ancak geri dönüş alamadığını belirten Acar, şu şekilde devam etti:

"Köydeki hizmetlerin aksamaması için bu araçları sıfır alacağız. Bunun bize 2-3 milyon maliyeti olacak. Gerekirse kaynak buluruz ama biz bu parayı keşke değişik hizmetlerle köylere götürseydik. Kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış derler. İnşallah yeni araçlarda 109 mahallemize hizmet edeceğiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1093732/suleyman-acardan-mansur-yavasa-arac-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.