Süleyman Acar'dan Mansur Yavaş'a hizmet tepkisi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Büyükşehir Belediyesi'nin 2,5 yıldır ilçeye hiçbir hizmet getirmediğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "İlçeler bizden talepte bulunmuyor" diyerek suçu üzerinden attığını savunan Acar, "Vebali bize atıyor ama vebal varsa 2,5 senedir Kızılcahamam'da hiçbir hizmet etmeyen Mansur Bey'de" dedi.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2021, Salı - 15:41
Süleyman Acar'dan Mansur Yavaş'a hizmet tepkisi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Ankara Masası'nın canlı yayın konuğu oldu. Programda bir süre önce Kasaplar Çarşısı'nda çıkan yangın gündeme geldi.

İtfaiye probleminin çözümüyle ilgili bir gelişme olmadığını savunan Acar, "Biz ilçe belediyesi olarak sorunlarımızı gündeme getirmek zorundayız. Biz bunu gündeme getirdik. Bizim sorunumuz ilçedeki itfaiyenin güçlendirilmesi. Kızılcahamam taşra ilçesi olduğu için itfaiye işi Büyükşehir'de. Kızılcahamam Belediyesi'nin itfaiyesi yok. Tekrar aynı şeylerin olmasından korkuyoruz." dedi.

"Büyükşehir 2,5 senedir hiçbir şey yapmadı"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "20 senedir AK Parti yapmamış neden 2,5 senede bana yıkıyorsunuz" şeklinde bir serzenişi olduğunu belirten Acar, "Halbuki Büyükşehir Yasası 2014'de çıktı. 2014-2019 yılları arasında Büyükşehir tarafından getirilen hizmetleri saysam hiçbir şey yok. Asfalta daha yeni başladılar. Ne kadar yapacaklar bilmiyorum. Önceki 5 senelik dönemde 160 km asfalt atılmıştı. Gençlik Merkezi yapılmıştı, çöp nakil istasyonu kurulmuştu. Kızılcahamam merkezin içindeki asfaltın tamamı Büyükşehir tarafından atılmıştı." ifadesini kullandı. 

"Vebali Mansur Yavaş'ın üzerinde"

"Mansur Yavaş suçu hep kendi üzerinden atıyor." diyen Acar, şu şekilde devam etti:

"İlçe belediyeleri bizden hiçbir talepte bulunmadı diyor. Bu süreç içinde kendisi ile 2-3 defa görüştük. Kendisi Kızılcahamam'ı ziyaret etti. O zaman yapılabilecek yatırımlar listesini kendisine verdik. Mezbahanın geliştirilmesi lazım dedik 1 ay geçmedi ilçedeki mezbahada görevli veterineri geri aldı. Biz büyütülsün dedik, neredeyse kapatacaklardı. Hemen müdahale ederek veterineri kendi kadromuza mezbahanın işletmesini de kendi adımıza aldık. Vebali bize atıyor ama vebal varsa 2,5 senedir Kızılcahamam'da hiçbir hizmet etmeyen Mansur Bey'de var."

Acar, Yavaş döneminde Milli Park'ın ücretli olmasına da tepki gösterdi. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1093761/suleyman-acardan-mansur-yavasa-hizmet-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.