Atiye’nin 2. sezon fragmanı yayınlandı

Netflix, Türkiye yapımı dizisi Atiye'nin 2. sezonundan ilk fragmanı yayınladı. Atiye 2. sezon, 10 Eylül'de izleyici ile buluşacak.
Zeliha Demirci
|
25 Ağustos 2020, Salı - 16:56
Atiye’nin 2. sezon fragmanı yayınlandı

Başrolunü Beren Saat’in üstlendiği, Netflix’in ikinci yerli dizisi Atiye dizisinin senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal birlikte kaleme alıyor. Netflix tarafından Yazar Şengül Boybaş'ın Dünyanın Uyanışı adlı eserden uyarlanan Atiye’nin 2.sezon fragmanı Twitter’da çok konuşulanlar arasına girdi.

ATİYE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizi,İstanbul'da mükemmel bir hayat süren genç ve güzel bir ressam olan Atiye'nin hayatını konu alıyor. Atiye'nin sevgi dolu bir ailesi, varlıklı ve yakışıklı bir sevgilisi vardır. Üstüne üstlük, ilk bireysel sergisini açmak üzeredir. Ancak kusursuz hayatı, dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe'de yapılan bir keşif nedeniyle değişmek üzeredir. Erhan adındaki bir arkeolog, burada yaptığı kazıda bir sembol keşfeder. Bu sembol, Atiye ile Göbeklitepe arasında son derece gizemli bir bağlantı olduğuna işaret etmektedir. Bunun üzerine Atiye hayatını tamamen değiştirip geçmişinde ve bu antik harabelerde saklı olan sırların peşine düşecektir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/109393/atiyenin-2-sezon-fragmani-yayinlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.