MHP'den ABB yönetimine trafik tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Meclis toplantısındaki sözlerini içeren video paylaşırken, son dönemde oluşan trafik nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesini eleştirdi.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2021, Salı - 22:26
MHP'den ABB yönetimine trafik tepkisi

Özellikle yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte Ankara'da artan trafik sorunu siyasilerin gündemindeki yerini koruyor.

Belli saatler arasında Başkent'te trafik kitlenme noktasında gelirken, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan sosyal medya hesabından eski konuşmalarını içeren bir video paylaştı.

" Ankara bunu hak etmiyor"

"MHP grubu olarak defalarca uyardık ifadeleriyle başlayan video da Ilıkan'ın "Sabah 8 ile 11 arasında ne Eskişehir Yolu'nda, ne Turan Güneş Bulvarı’nda ne de Havalimanı Yolu’nda gitme ihtimaliniz yok. Niye vatandaşa iş yaptığınızı göstermek için bu tarihi seçtiniz. Tam okulların açıldığı hafta alt geçitler yapılmaya başlandı. Bu trafik sıkışıklığı denen hadise var Ankara’da, herkes yaşıyor bunu. Niyeyse bu belediyede, belediye başkanı yönetimi, belediyenin iktidarındaki partilerin hiçbirinin bu konuya dair değindiği hiçbir şey yok. Ankara bunu hak etmiyor." sözlerine yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1094317/mhpden-abb-yonetimine-trafik-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.