Ertuğrul Çetin, Gıda Sektörü Temsilcileri ile bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Gıda Sektörü Temsilcileri ile Meslek Grupları ve Esnaf Buluşmaları programında bir araya geldi. Toplantıda konuşan Çetin, "Yaptığımız her proje, şehrin değişen, gelişen, yenilenen yüzüne ayna tutuyor. İlçemizin bütün ihtiyaçlarını karşılayarak yeni projelerle de Pursaklar’ı gelecek güzel günlere hazırlıyoruz. " dedi.
Ankara Masası
|
03 Kasım 2021, Çarşamba - 13:59
 Ertuğrul Çetin, Gıda Sektörü Temsilcileri ile bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Meslek Grupları ve Esnaf Buluşmaları” programı kapsamında Gıda Sektörü Temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Geniş katılım sağlayan Gıda Sektörü Temsilcilerine detaylı bir sunum yapan Başkan Çetin, tamamlanan, devam eden projeler ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"Yaptığımız her proje, şehrin değişen, gelişen, yenilenen yüzüne ayna tutuyor"

Çetin konuşmasında, "İlçemizdeki Gıda Sektörü İşletmecileri ile bir araya geldiğimiz toplantıda, belediye çalışmalarımız hakkında sunum yaptık. Yaptığımız her proje, şehrin değişen, gelişen, yenilenen yüzüne ayna tutuyor. İlçemizin bütün ihtiyaçlarını karşılayarak yeni projelerle de Pursaklar’ı gelecek güzel günlere hazırlıyoruz. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Kahvaltı programının ardından Başkan Ertuğrul Çetin çiftçilere, ilçede yapım çalışmaları tamamlanan ve devam eden Endemik Vadi, Evcil Hayvanlar Parkı ve Veterinerlik Tesisleri ve Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’ni gezdirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1095532/ertugrul-cetin-gida-sektoru-temsilcileri-ile-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.