Mamak'ta Altınevler Gençlik Merkezi açılıyor

Mamak Belediyesi tarafından projelendirilen Altınevler Gençlik Merkezi’nin kapıları, 9 Kasım Saat 13:00’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun katılımıyla hizmete açılacak.
Ankara Masası
|
04 Kasım 2021, Perşembe - 11:14
Mamak'ta Altınevler Gençlik Merkezi açılıyor

Mamak Belediyesi gençlere yönelik bir projesini daha hayata geçiriyor.

Çağın şartlarına uygun olarak projelendirilen Altınevler Gençlik Merkezi, 9 Kasım Saat 13:00’de Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu katılımıyla hizmete girecek. 

Altınevler Gençlik Merkezi gençlerin cazibe merkezi olacak

Günümüzün şartlarına uygun, teknolojik altyapısı ve modern görünümüyle sadece Mamaklı gençlerin değil, çevre ilçelerden gençlerin de taleplerine karşılık verecek olan Altınevler Gençlik Merkezi gençlerin cazibe merkezi olacak. 

8 bin 563 metrekarelik alan üzerine bin 850 metrekarelik  kapalı alan olarak inşa edilen, spor ve sanatı tek çatı altında toplayarak gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Gençlik Merkezi’nin bünyesinde, basketbol ve voleybol sahası, salonu, derslikler, oyun alanları, sanatsal faaliyetlerin yapılacağı derslikler, seminer ve kütüphane salonu bulunuyor.

"Söz verdik yaptık ve daha fazlasını da yapmaya devam edeceğiz"

Gençlik Merkezleri ve sosyal donatı alanlarıyla Mamak’taki tüm gençleri spor, kültür ve sanat ile iç içe zamanlarını geçirebilecekleri imkanlar sunduklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Gençlerimizi sanatı, kültürü, bilimi bilen nesiller olarak yetiştirmek adına ilçemizde projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.  Gençlerimiz burada eğitimden spora kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecekler. Söz verdik yaptık ve daha fazlasını da yapmaya devam edeceğiz. Şimdiden Mamak’ımıza ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1097115/mamakta-altinevler-genclik-merkezi-aciliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.